Šta svakom znaku donosi retrogradni Uran

Uran je krenuo retrgradnim hodom 18. avgusta i nastaviće tako do 18. januara 2022. Sa ovim šestomesečnim tranzitom svi će osetiti potrebu da se pobune i oslobode. Srećom, Mars je od 22. avgusta u trigonu sa Uranom i dodaje neke produktivne tokove i mogućnosti da se otrgnemo od dosade i rutine. Septembar će doneti polodno vreme, stvari će se intenzivirati u oktobru i novembru. Evo šta ovaj tranzit donosi svakom horoskopskom znaku. 

Ovan

Počećete sebe da cenite mnogo više, osvestićete svoju vrednost i shvatiti da je ona daleko iznad materijalnih aspekata vašeg života. Iskusićete nestabilnost u finansijama, kao i promene u odnosima sa bitnim osobama u vašem životu. Na kraju, bićete zadovoljni načinom na koji su vam vaš trud i napor omogućili da rastete i razvijate se. 

Bik 

Dominantna tema za vas je uključivanje samorefleksije i promena načina na koji vidite sebe. Iskoračili ste iz svoje zone komfora, bolje rečeno, izgurani ste iz nje i ako vas je to uznemirilo, sada ćete biti spremniji da prihvatite promene. Tokom retrgoradnog hoda Urana, vaša karijera će postajati sve fokusiranija i videćete kako će se vaši napori isplatiti. 

Blizanci 

Prepoznaćete potrebu da se opustite emocionalno i da se duhovno iscelite. U ovoj godini ste možda započeli rast i razvoj kroz traženje višeg znanja, ili učenje nečeg novog, a šestomesečni tranzit će vas dublje uvesti u teme i količinu znanja koje možete steći. 

Rak 

Tokom ovog tranzita radićete na povezivanju sa drugima. Može biti teško kad vaši društveni krugovi i odnosi počnu da se menjaju i potrebno je da izbegnete dramu u koju bi to moglo da vas uvuče. Mogli biste osetiti povećanje odgovornosti, što bi moglo da vam poveća frustraciju, ali biće i dobrih vesti i mogli biste biti nagrađeni od strane nadređenih, ako ostanete dosledni. 

Lav 

Ciljevi u karijeri kao da su nadohvat ruke, ali vi ćete biti puni sumnje i nesigurnosti. Pokušajte da nabrojite sebi sve što ste postigli i fokusirajte se na pozitivnu stranu stvari. Neizvesnost i nesigurnost pojačane su planetarnim uticajem, a za vas je to lekcija iz samopouzdanja i vere u sebe – ne dozvolite da vas sumnja zaustavi. 

Devica 

Za vas je ovo veoma povoljan period – dok se drugi bore sa frustracijama i nesigurnošću, vi ćete biti puni optimizma i planova za budućnost. Retrogradni Uran otvara vaš um za nova iskustva i mogućnosti. Pronaći ćete dodatnu motivaciju da sledite svoje ciljeve. Spremite se za avanturu koja je pred vama. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Urugvaj siguran protiv Bolivije, remi Paragvaja i Kolumbije – Sportklub

Read Next

Ovo su novi holivudski parovi sa najboljim street style kombinacijama