Šta svaki znak očekuje u vreme punog meseca u Škorpiji – WANNABE MAGAZINE

Energija punog meseca u znaku Škorpije, od 26. aprila donosi intenzitet i podseća nas da moramo pokazati strpljenje i zahvalnost, kao i da oprostimo sebi i otpustimo ono što nam više ne služi.

Ovan

U periodu punog meseca možete se suočiti sa stvarima zbog kojih vam je neprijatno. Možda ćete sumnjati u sebe i sve oko sebe, ali vaše samopozdanje će ojačati i bićete motivisani da se suočite sa bilo kojom vrstom izazova. 

Bik

Dinamika odnosa zauzima centralno mesto tokom ovog moćnog punog meseca. Morate obaviti puno posla dok traje tranzit, ali spremni ste da napravite promene za koje odavno znate da su vam neophodne. Čim napravite prve korake i iskusite dobrobit koju očekujete (iako je se malo pribojavate), vaše samopouzdanje i samosvest će neizmerno porasti. 

Blizanci

Potrebno vam je da pravite pauze – za odmor i razmišljanje, za centriranje u središte sopstva. Možda ćete morati da promenite nešto u svojoj dnevnoj rutini, dok istražujete nove načine da postanete efikasniji. Ako ne možete izbeći stres, kanališite ga na konstruktivan način. 

Rak

Mnogo zabave i uzbuđenja sa daškom zabranjenih strasti, tokom ovog tranzita – to bi mogao biti period nadahnuća i moći, dok iznova otkrivate svoju kreativnost i maštovitost. Pun Mesec vam omogućava da krenete ka nepoznatom i osvojite novu teritoriju, pogurani iskustvima koja donose jasnoću i uvide i menjaju vaša uverenja. 

Lav

Fokus ka kome orijentišete svoju snagu, menja se, dok učite i rastete zahvaljujući testovima koje vam je ova godina do sada postavljala. U periodu ovog punog meseca, usredsredićete se na porodično okruženje i rešavanje nesuglasica, ili nadoknađivanje vremena i pažnje bližnjima. Izazov može biti usklađivanje posla i zahteva privatnog života, ali bićete u stanju da pronađete ravnotežu. 

Devica

Iskre lete na nebu komunikacije i bliskih odosa i veza. Magija teče kroz vas, umete da kažete i izrazite sve što osećate na najbolji način, tako do dopire do srca. Sve oči su uperene u vas, dok odlučujete da preuzmete inicijativu i podignete glas protiv nepravde. Ako to uradite, osećate se preporođeno. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Pronađi snagu da pustiš – pa će te puštanje osnažiti – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Ovo je osam tipova obuće koji će biti popularni ovog proleća i leta! – WANNABE MAGAZINE