• March 4, 2024

“Šta ona traži sa toliko starijim čovekom?”: Mionina majka očajna zbog njene veze sa Ša

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Foto-montaža: Nikola Tomić, Kobra

Nenad Aleksić Ša sve je prisniji sa cimerkom Mionom Jovanović što se njenoj majci nikako ne dopada. 

Najpre se danas tokom dana oglasio njen, sada već bivši dečko i rekao kako je nastavio dalje, te daje našao novu devojku. Sada zbog njene veze negoduje i majka Danijela Jovanović.

Njoj smeta razlika u godinama između njene ćerke i Ša.

Shvatila sam da ona čeka Novu godinu, da bi videla kakva je njena situacija. Što se tiče Mione i Ša, ne pratim baš puno to. Ne gledam ih. Gledam emisije, vidim da u emisiji ne sluša ništa i nikoga, ne prati, samo priča sa njim. Šta da vam kažem – priča Danijela, koja je prokomentarisala da li će njena ćerka ući sa reperom u vezu.

– Ne mogu da tu ništa prognoziram, ništa da pričam – rekla je za “Pink”, pa otkrila da li bi se radovala njihovoj romansi.

Nikako mi se to ne dopada! Prvo, godine su u pitanju, šta ona ima da traži sa tako starijim čovekom, sa čovekom koji je približniji mojim godinama nego njenim?! Meni se to ništa ne sviđa! Takođe, taj njegov bračni status, to mora da se raščisti. Ta njegova bivša žena Vanja, šta je već, napusti ga, pa piše neke statuse na konto Mione i njega, to sam videla po novinama… Mislim, to je, po meni, katastrofa – kazala je Mionina majka, koja je na kraju razgovora poručila:

– Ne želim više da se oglašavam po novinama ni zbog čega. Čula sam se sa Stanislavom danas, dečko je to odlučio na osnovu svega što je doživeo i preživeo. Borio se za to, ali šta vredi.

(Telegraf.rs)

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Next

NOVČANA POMOĆ ZA JOŠ NEKOLIKO GRUPA GRAĐANA? – Beograduživo.rs