Šta nam to donosi prelazak planete sreće u znak Riba? – WANNABE MAGAZINE

Još uvek je početak 2022. godine, a znamo koje pitanje dolazi s tim – šta nam kažu planete, kakvi su nam aspekti za ovu godinu, hoće li nam biti bolja od prethodne? Kao i svake godine, jedan od tranzita koji se uvek ističe jeste tranzit Jupitera (s obzirom da na 12-13 meseci menja svoj znak), pa pre nego što prokomentarišemo šta nam to ova planeta donosi ove godine, hajde da ukratko rezimiramo šta to Jupiter simboliše!

Jupiter je najveća planeta Sunčevog sistema, pa je u skladu sa tim i imenovan po vrhovnom rimskom bogu, Jupiteru. Vladajuća je planeta znakova Strelca i Riba i često ga nazivaju i planetom sreće, ekspanzije i optimizma. Jupiter predstavlja našu sposobnost da se nadamo, da verujemo da smo sposobni za nešto, da isprobavamo nešto novo, da činimo nemoguće. On je nada koja nam daje snagu da preduzmemo nešto, predstavlja našu želju za većim i boljem – i to najčešće u najboljem smislu. Lično opisujem Jupitera kao strica koji nas obožava i želi da nam pomogne na svaki mogući način – za razliku od Saturna koji poput oca želi da nas nauči nečemu kroz lekcije (ali o tome nešto više priče drugi put!).

U zavisnosti od toga u kom se znaku i u kojoj kući Jupiter nalazi, zavisiće i priroda stvari koje u nama podstiču nadu i iskru entuzijazma, a na samom kraju 2021. godine, prešao je u znak Riba (primetite da je to jedno od njegovih središta!) iz znaka Vodolije. U toku naredne godine će se nalaziti u ovom znaku sve do početka maja, kada će ući u znak Ovna, ali će se u oktobru još jednom vratiti u Ribe.

Ovo je mistični, magični i srećni tranzit koji smo čekali 11 godina, pošto je Jupiter poslednji put bio u znaku Riba 2010. godine. U toku 2021. smo nakratko osetili energiju Jupitera u Ribama s obzirom na to da je nakratko boravio u ovom znaku pre nego što se vratio u znak Vodolije.

Razmislite malo o tome kakve ste vibracije osećali 2010. godine kao i u periodu od 13. maja do 28. jula 2021. godine, pošto nam je to bio mali sneak peak kako će nam 2022. godina izgledati. To ne znači da će se događaji ponavljati, već da ćete sličnu energiju osetiti i ovog puta.

U nastavku sledi prognoza, pročitajte je kako za svoj znak – tako i za podznak. Oba su nam podjednako važna!

Znak i podznak Ovan

Vama Jupiter prolazi kroz 12. kuću koja je poznata kao kuća karme i tajni i s obzirom na to da je prirodno polje znaka Riba, ovo je drugi Jupiterov dom. Možda budete imali želju da se nešto više zatvorite u sebe, tako da iskoristite ovaj period kako biste više radili na sebi i svom mitu. Savršena je prilika za vašu duhovnu ekspanziju.

Znak i podznak Bik

Vama će Jupiter uticati na socijalni život i prijatelje. Možda vam se javi želja za volontiranjem, odlučite da se pridružite nekom udruženju ili organizaciji, a imaćete svakako i veću potrebu za druženjem sa dragim ljudima i provođenje vremena sa njima. Iskoristite ovaj period baš za to!

Znak i podznak Blizanci

Tranzit Jupitera kroz Ribe vam može doneti pogodne okolnosti po pitanju karijere, unapređenja i vidljivosti na poslu. Idealna je prilika da zablistate na projektu na kom ste angažovani, jer će se sav vaš trud isplatiti. Ova kuća se odnosi i na roditelja koji je suprotnog pola od vas, tako da za njega/nju ovaj period takođe može biti ispunjen dobrom energijom!

Znak i podznak Rak

Spremite se za pakovanje kofera, jer vas Jupiter u ovom slučaju može odvesti na neka daleka putovanja i tropske destinacije! Meksiko, Tajland, Šri Lanka – beskrajne mogućnosti su pred vama! Pored toga, možete osetiti i veću potrebu da se okrenete religiji ili filozofiji i da na taj način pronađete neki svoj mir. Za pojedine pripadnike ovog znaka, moguće je preseljenje i u drugu državu.

Znak i podznak Lav

Dragi Lavovi, vama sledi povoljan period za uzimanje kredita kao i za sticanje novca kroz nasledstvo. Ukoliko ste se dugo dvoumili oko toga treba li da podignete kredit za stan ili kola – univerzum kaže: da! Takođe, ako ste trenutno u nekim kreditima ili novčanim pozajmicama, može se desiti da izmirite sva preostala dugovanja. Ovo se može odnositi kako na vas, tako i na vašeg partnera. Pored toga, Jupiter vam može doneti i trudnoću, tako da obratite dodatnu pažnju ukoliko vam se to ne poklapa sa životnim planovima.

Znak i podznak Devica

Jupiter će prolaziti kroz vašu sedmu koću koja simbolizuje partnerstva i odnose – kako ljubavne, tako i poslovne i prijateljske. Ne brinite se, dobra je vest – sledi vam jedan harmoničan period na ovim poljima. Uživaćete sa svojim partnerom, a ukoliko ste sami – sačekajte da prođu retro Merkur i Venera i verujemo da će se nova ljubavna prilika za vas pojaviti! Pored toga, ovo že biti povoljan period i za sudske sporove. Ukoliko ste već godinama u sporu, možda će se on napokon sada razrešiti!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

5 grešaka u vezi koje svi pravimo – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 15. februar