Šta nam donosi retrogradni Saturn od 23. maja do 10. oktobra

Saturn počinje svoj retrogradni hod 23. maja u Vodoliji i završava ga 10. oktobra, takođe u Vodoliji, donoseći nam karmički rebalans – prethodna loša karma može „stići na naplatu“, ali isto tako zalaganje, odgovornost i lična transformacija mogu biti nagrađeni. 

Saturn je gospodar karme, a njegovo retrogradno kretanje donosi čišćenje, namirivanje karmičkih dugova i uspostavljanje karmičkih veza i odnosa – Saturn u retrogradnom hodu duplira „dozu“ karme i podstiče razrešenja. 

Prošlost, sadašnjost i budućnost okupljaju svoje energije i kreiraju okolnosti i manifestacije koje se pre svega odnose na lekcije odgovornosti – prema tome koliko ste bili odgovorni u prošlosti „deliće se“ lekcije i nagrade. 

To može biti vreme ograničenja, strepnje i straha, i bavljenja pitanjima koja se odnose na dužnosti i brigu o onima koji zavise od vas. Možda će biti na ispitu vaša spremnost da preuzmete dodatnu odgovornost, a lekcije koje učite mogu biti teške, ali neprocenjivo vredne. 

Uticaj retrogradnog Saturna odnosi se i na veoma izražena niskofrekventna osećanja poput tuge, ili stidljivosti, u kom slučaju vam se pruža prilika da ova osećanja prepoznate i priznate da vam stvaraju problem. Ukoliko su vam se u ovom aspektu stvari izmakle kontroli, može se kreirati intervencija ili neki drastičan događaj koji će vas izbaciti iz depresije ili izolacije. 

Poruka je da svoje probleme treba da prihvatite i da budete spremni za sledeću fazu – fokus i motivacija vode ka produktivnosti, postignućima i prepoznavanju. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Vodič za nezaboravan seks van spavaće sobe

Read Next

Zaboravite na malu crnu haljinu – ovo su bele haljine koje će obeležiti leto – WANNABE MAGAZINE