• January 19, 2022

Šta nam donosi pun mesec u Blizancima – WANNABE MAGAZINE

Brojnim astrološkim uticajima u decembru (solarna ekslipsa, retrogrdna Venera), pridružuje se i poslednji ovogodišnji pun mesec, koji se podigao 18. decembra i u velikom stilu se oprostio od godine za nama. Ovaj pun mesec se naziva hladnim, zbog svog hladnog sjaja uoči zimske kratkodnevice, kada na severnoj hemisferi nastupa zima. Uticaj hladnog meseca osnažen je položajem Jupitera, dešava se u znaku Blizanaca i donosi energiju za ostvarenje želja, koja uključuje promišljanje, zaplet i plan.

Vreme je da procenite sve što ste naučili u ovoj godini, da se preispitate i svoje uvide i zaključke integrišete u nove planove i ciljeve za narednu godinu.

Svaki pun mesec je kulminacija mesečnog ciklusa, koja donosi zaključke i realizaciju, kroz introspekciju i uvide. Pun mesec je vreme da pronađete ravnotežu, često između dve suprotne sile, pritisaka ili okolnosti. U to vreme možemo pronaći dublje razumevanje i saosećanje za sebe i druge. Pun mesec u Blizancima naročito podstiče da tražite ravnotežu između logike i intuicije, lične i kolektivne istine, učenja i saznavanja. Sunce u Strelcu dodaje svoj uticaj, podstičući težnju da se fokusirate na akumuliranje znanja, istražujući svet oko sebe i u sebi i pomerajući granice lične slobode. Kao protivteža Suncu, Mesec u Blizancima podstiče emotivni deo vas, potrebu za komunikacijom i intelektualnom spoznajom emotivnih nijansi i preliva.

Možete se osećati kao da vam je potrebna uteha, a utehu možete pronaći – ne u zagrljaju bliske osobe, već u intelektualnom angažovanju, u istraživanju kako da svoj osećajni svet uklopite u kolektiv. Možete težiti za svojim mestom među drugima, na bazi povezanosti i prihvatanja individualnih razlika, koje čine kolektivnu raznovrsnost i bogatstvo.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Teodosiću gradski derbi, prvi poraz Milana – Sportklub

Read Next

Slavni muškarci koje smo još više zavolele ove godine – WANNABE MAGAZINE