Šta nam donosi mlad mesec u Strelcu?

Novembarski mlad mesec u Strelcu, koji se ocrtava na noćnom nebu, poručuje nam – pozvani ste, šta čekate?

Prvo, da malo razmotrimo znak Strelca, koji definiše karakteristika pristupanja svetu sa velikom dozom radoznalosti. Strelci mogu stupiti u razgovor sa skoro svakim, u bilo kojoj prilici i pronaći nešto zanimljivo ili jedinstveno u skoro svakoj situaciji. Imaju žeđ za znanjem, koja se izražava kroz njihovu ljubav prema putovanjima, avanturističkim poduhvatima i učenje novih veština.

Osim ovih laganih osobina, kao „ozloglašeni“ ljubitelji istine, Strelci ne mogu da podnesu licemerje, nepoštenje, ili bele laži koje iskrivljuju činjenice. Strelci su strogi kad je istinita u pitanju – oni sebe tretiraju jednako neumoljivo, kao i ostale. Oni govore istinu, ali su zbog toga često dogmatični, samopravedni, ponekad čak i vrlo grubi. Astrološki savet – ako niste spremni da čujete istinit odgovor (kakav god on bio), nemojte postavljati pitanje Strelcu, konsultujte nekog drugog u nezgodnoj situaciji.

Mlad mesec je vreme novih početaka, prilika da ne samo prihvatite, već i da prigrlite neizvesnost i tajanstvenost onoga što dolazi. Stoga je mlad mesec u Strelcu prirodan, jer ovaj znak uvek želi da ode na novo mesto. Sa novom energijom u vazudhu, ovo bi moglo da bude vreme kad više ne želite da udovoljavate drugima. Možda samo želite da radite ono što vam se radi i to je sasvim u redu. Pokušajte da odete u muzej ili na izložbu, bez obzira da li imate društvo. Izađite negde, možete upoznati nove ljude, a možda i nećete, ali ćete se odlično provesti u sopstvenom društvu. Ova nebeska energija može se manifestovati kroz uzbudljiv susret (platonski, ili na neki drugi način) sa spontanom dušom Strelca, koja vam otvara oči za nove ideje.

Mlad mesec u Strelcu dolazi u pratnji Merkura i Venere i ova pojava se naziva stelijum – kada su dva, tri ili više nebeskih tela u istom znaku. Ovo čini Strelčevu energiju mladog meseca još moćnijom, jer Sunce (kreativna životna snaga), Mesec (emocije), Venera (privlačnost) i Merkur (komunikacija) govore istim jezikom.

Pročitajte i ovo: Venera u Strelcu donosi radosne vibracije u ljubavi

Dakle, žurka je u toku, a vi ste pozvani. Pridružite se i uživajte u vožnji!

Ovaj divni mlad mesec u Strelcu poziva vas da se pokrente, da izađete sa prijateljima, odete na predstavu, u provod. Tu je i manji veliki trigon izmegu mladog meseca u Strelcu, Plutona u Jarcu i Jupiterima u znaku Riba.

Jupiter se vratio u svoj znak Riba i oseća se ekspanzivno i duhovno, a sa Jupiter i Neptunom u Ribama možemo dodirnuti božansko i osećati se duboko povezani sa duhom Univerzuma. Jupiter koji pravi trigon van znaka sa mladim mesecom, donosi inspiraciju i znanje od vašeg višeg ja. Pošto je mlad mesec u znaku Strelca, nije vreme da se radi bilo šta sa informacijama – treba samo da primećujemo, pratimo i pamtimo (i na neki način zabeležimo). Pluton u Jarcu, takođe dodaje određenu težinu ovoj prilici.

Iako mlad mesec u Strelcu želi da se zabavlja, prevlast Strelca i veza sa Plutonom znače da ćete potražiti smislene odgovore na svoja životna pitanja. Istražujte i uživajte u onome što radite, oslobodite se pritiska i prepustite se u potpunosti onome što rasplamsava vašu dušu, bez brige o tome kuda će vas to odvesti.

I da rezimiramo – upravo se završila sezona pomračenja, sa delimičnim pomračenjem Sunca na dva stepena Škorpije (krajem oktobra) i pomračenjem Meseca na 16 stepeni u Biku 8. novembra. Pomračenja su vreme kad promena može da nastupi iznenada, bez upozorenja. Mnogo puta to može signalizirati velike završetke, možda veze, posla ili određenog načina života. Ali pomračenja takođe otvaraju portale za nove mogućnosti i novu moćnu kosmičku energiju. Možda se još uvek oporavljate od poslednjeg pomračenja, preispitujući svoje istine i otkrivajući nove uvide, zato sada, dok je mlad mesec u Strelcu imate priliku za regeneraciju. Ako ipak želite to da „prespavate“ i da na taj način odmorite svoj um i telo, u redu je, planete vam to odobravaju.

Pročitajte i ovo: Šta znače Sunce i Mesec u vašem horoskopskom znaku

Naslovna fotografija: instagram.com/atyourtaste

Brankica Milošević

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Mitrović: Zdrav sam, zato sam ovde! – Sportklub

Read Next

WANNABE DIGITAL AWARDS 2022: Dodeljene nagrade najboljim influenserima u 14 kategorija!