Srpski slalomaši bez polufinala u Ivrei – Sportklub

Oba srpska predstavnika na Evropskom prvenstvu u slalomu u Ivrei takmičenje su završili u kvalifkacijama.

Miloš Jevtić u prvoj vožnji kroz cilj je prošao za 90 sekundi i osam stotinki, uz dve sekunde penala pa je trku završio ukupnim vremenom od 92 sekunde i osam stotih.

U drugoj vožnji zauzeo je 32. mesto, pošto je stazu izveslao za 203.9 sekundi (šest sek. penala), pa će u ukupnom plasmanu zauzeti 62. mesto.

Marko Đorđević zauzeo je 51. mesto pošto je stazu izveslao za 98 skeundi i 95 stotih, ali je dobio šest sekundi kaznenih poena, pa je na kraju trku završio kumulativnim vremenom 104 sekunde i 95 stotinki.

U drugoj vožnji Đorđević je završio na 18. mestu u vremenu od 96.60 sekundi (šest sek. penala), pa će Prvenstvo Evrope završiti na 48. mestu.

Najbolji rezultat na prvoj trci izveslao je Italijan Đovani de Đenaro, 74.93 sekunde bez kaznenog vremena. U drugoj vožnji najbrži je bio Nemac Tim Maksajner u vremenu 79.87, uz dve kaznene sekunde.

U slalomu prvih 30 takmičara iz prve vožnje izborilo je direktan plasman u polufinale, dok je preostalih deset polufinalista određeno posle druge vožnje.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Kapiten Orlova: Možemo sa Fancuzima i Hrvatima – Sportklub

Read Next

Cedevita Olimpija i Rogaška obezbedili polufinale plej-ofa – Sportklub