• November 28, 2023

Spremni za dolazak ćerke na svet: Buduća mama ulazi u 9. mesec, Marko otkrio kako se Luna oseća

Njihovi fanovi s nestrpljenjem očekuju porođaj

Marko Miljković, Luna Đogani, Gagi Đogani

Luna i Marko foto: Instagram/marko.miljkovic

Jedan od najpoznatijih rijaliti parova Luna Đogani i Marko Miljković uveliko se pripremaju za prinovu, a ćerkica bi trebalo da dođe na svet tokom prve polovine juna meseca.

Njihovi fanovi s nestrpljenjem očekuju Lunin porođaj, a kako se oseća buduća mama i da li se plaši porođaja, otkrio je Marko.

Ja se osećam super, sve ide u lepom smeru. Danas sam u haosu, pa je dobro što ste uspeli da me uhvatite. Bliži se dan pred porođaj i mi jedva čekamo to. Ona polako ulazi u 9. mesec i euforija je oko toga sad. Sve je kako treba, nema nikakvih komplikacija i samo čekamo da se desi taj trenutak – kaže Miljković za KurirTv.

– Imao sam priliku da menjam pelene u jednoj emisiji i jedva čekam da se to dogodi uživo – kaže Marko.

Marko kaže da je Luna previše upadljiva, te da je javnost bila i previše stroga prema njoj baš zbog toga, i žestoko osuđuje što je ta javna osuda iostala sada kada se dešavaju, prema njegovoj oceni, još gnusnije stvari.

Ovaj rijaliti je jedna bljuvotina, ne postoji nikakav red niti bilo kakva osuda za one koji čine ova gnusna dela. Govoriomo i o Tari i o Janjušu i Maji, premalo su osuđeni za ono što rade – kaže Marko i dodaje da je sve isfolirano i sve na silu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 10. maj

Read Next

Da li su turbo motori manje pouzdani od atmosferskih?