• December 11, 2023

Spremite svoje najmlađe za još jednu školsku godinu, uz predloge mame i influenserke Milice Novković

za još jednu školsku godinu, uz predloge mame i influenserke Milice Novković

Trepnuli smo, i još jedno leto se završilo. Avgust je za nama, septembar nam se nezadrživo bliži, a to za decu i roditelje znači samo jedno – školska godina je praktično iza ugla. Došlo je vreme da izduvamo gumene dušeke i bazene i odložimo šešire i peškire, a na njihovo mesto stavimo školske rančeve, jesenje džemperiće i patike – i spremni smo da dočekamo još jedan prvi septembar i povratak u školu. Neko je nekada rekao da je „najlepše đačko doba“, i sa time se slažemo, jer se i sami sećamo koliko smo željno iščekivali da ponovo vidimo drugare koji su nam preko leta nedostajali.

[embedded content]

Nežno u pastelnim tonovima

Pastelni, nežni tonovi uvek su in, a oni su uz to veoma praktični za uklapanje sa različitim odevnim komadima – što mamama često veoma olakšava „posao“. Patike u pastelnim tonovima možete uklopiti uz klasični džins i belu košulju, dok se kod mališana one odlično uklapaju uz svetle majice i bluzice, udobne pantalone ili čak helanke, za one najmlađe. Naš predlog pastelnih Skechers patika za devojčice su Skechers Heart Lights – Love Spark patike, u kombinaciji roze, lila i plavih tonova, sa izraženim sjajnim srcima na đonu, koja svetle. Ovo su patike savršene za prave male princeze. Odličan izbor su i Skechers Sweetheart Lights patike, sa prelivajućim bojama, srebrnim detaljima i svetlećim srcima na đonu. Kada su u pitanju mame, znamo koliko je važno biti u komfornim patikama koje će nam obezbediti lake i brze korake dok jurimo za decom, nosimo ih, oblačimo i vodimo za ruku – i zato su naš predlog uvek Skechers Arch Fit – Big Appeal patike. Ove patike odlikuje urbani sportski dizajn, Arch Fit sistem uloška i izuzetan komfor.

Dodaj svetu malo boje

Ipak, ako volite da uz jednostavni autfit uklopite detalje u atraktivnoj boji, ne brinite – imamo predloge i za vas! Akcenti u boji mogu osvežiti svaki školski look vaših mališana, ali isto tako, mogu osvežiti i vaše jesenje autfite. Mamama ovog septembra predlažemo Skechers Uno – Stand on Air patike, u intenzivnoj crvenoj boji, koja će vas svojom toplotom uvesti u jesen. Uz to, predlozi patika za devojčice ove jeseni su nam Skechers Tri-Brights-Lil Gleam patike, glamurozne patike sa mašnicama i šljokicama, za prave male dame, Skechers Heart Lights – Love Spark patike, u romantičnim lila i roze tonovima, kao i jednostavne ali efektne Skechers Uno Lite patike, koje su bele, ali se ističu po jarkopink detaljima.

Nismo zaboravili ni na tate!

Tate, znamo da je i vaša uloga u prvim danima škole važna, i da sigurno nije lako jedno dete nositi na ramenima, a drugo držati za ruku. Zato su vam potrebne patike koje odlikuje komfor, a Skechers ima prave modele za vas, u jednostavnim tonovima koji su lako uklopivi. U pitanju su Skechers Arch-Fit-Titan patike, kao i Skechers Uno – Stand on Air patike, u beloj boji.

Ako ste mama dečaka, a ne devojčica – evo predloga za vaše najmlađe

Vaši dečaci su sigurno razigrani i nezaustavljivi, a najbezbednije i najudobnije korake obezbediće Skechers patike za dečake. Modeli koje vam predlažemo su Skechers Erupters IV – Velder patike sa plavom munjom na đonu, kao i zanimljivi Skechers Gametronix patike, sa dugmićima na đonovima koji podsećaju na dugmiće konzole za video igrice. Vaši dečaci će ih garantovano obožavati!

Brend obuće Skechers prepoznatljiv je po modelima raznolikog dizajna, a njihove patike za decu zaista su po svom izgledu namenjene deci. One su razigrane, raznobojne i udobne, i obezbediće vašim najmlađima sigurno koračanje, trčanje i uživanje u školskim danima i igri. Požurite po svoj model pre dolaska prvog septembra!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Alkaraz završio US Open predajom, Feliks u polufinalu – Sportklub

Read Next

Uobičajeni problemi sa kojima se suočavaju “stare duše”