Spooky season – predstavljamo vam vaš horoskop za Noć veštica

Kad je Noć veštica u pitanju, postoje oni koji – ili obožavaju ovaj praznik, ili ne vide ništa posebno u celoj toj fami. Mi, naravno, obožavamo Noć veštica! Astrološki, ovogodišnja Noć veštica donosi nam intenzivna osećanja i vibracije. Danas, 31. oktobra, sunce je u znaku Škorpije, ali u ovom periodu Mesec će uticati na Vodolije, a retrogradni Mars je započeo na jučerašnji dan, na Blizance.

Ove tranzicije će učiniti da se osećamo pomalo usporeno, ali onda ćemo doživeti navalu energije koja će nas izmestiti iz naše zone komfora. Tranzicija, naravno, neće biti besprekorna, već ćemo se susretati sa manjim problemima koji će nam pomoći da još bolje shvatimo šta želimo. Čuvajte se promena u raspoloženjima i temperamentnih ljudi, jer će oni teže kontrolisati svoje emocije u ovom periodu, a to naglašava da će Noć veštica biti puna drame!

Horoskop za Noć veštica

Ovan

Noć veštica provedite sa svojim najbližim društvom – sa svojom ekipom veštica. Ovaj dan će pozitivno uticati na vas i poželećete da postanete bliski sa onima sa kojima ste imali površinski odnos. Tražićete dubine u konverzacijama i te dubine će vas odvesti do velikih saznanja o sebi.

Bik

Ogledalce, ogledalce, ko je najlepši na svetu? Izgleda da ste vi! Bikovi, vama su se sve zvezde poklopile ovog 31. oktobra, i to morate da iskoristite! Praktikujte afirmacije u toku Noći veštica, ali neka budu afirmacije koje su vezane za blisku budućnost, jer vam je bolje da se izvučete iz ovog stanja u kom ste sad!

Blizanci

Pronalazak savršenog kostima za Noć veštica – da li to uopšte postoji? Da, kada ste vi u pitanju! Blizanci, pa vi ste već u ulogama, zato je možda ovaj 31. oktobar savršen datum da skinete maske, ili da ih makar pomerite u stranu kako bismo vas istinski upoznali.

Pročitajte i ovo: Predstavljamo vam najbolje seks poze za svaki horoskopski znak

Rak

Umesto da izađete i zabavite se za Noć veštica, vi birate da ostanete kod kuće i da se ušuškate. Naravno, ipak ste mnogo mirniji znak od vaše sestre po elementu – Škorpije. Prijaće vam da se malo osamite, zato nemojte to da potiskujete u sebi.

Lav

Poznato je da su Lavovi uvek glavne zvezde što će ih navesti na to da naprave svoju žurku i da pozovu ljude koji će doneti istu energiju! Ako pokušavate da balansirate između svoje prirode i tuđih želja – pregorećete. Zapamtite to – i pustite se, dozvolite sebi da uživate!

Device

Vreme je da se razveselite! Ne, ovaj mesec nije bio lak, a verovatno neće biti ni sledeći. Međutim, ne postoji razlog zbog kog biste ostali da odmarate kod kuće, jer vi, u suštini, i niste umorni. Barem ne fizički. Umorni ste od obaveza koje se nagomilavaju, ali te obaveze ostavite za drugi dan jer – Noć veštica zove!

Vaga

Romantika vas doziva, tu je, ispred vas – a vi je ne vidite. Dugo ste čekali da se nešto desi. Čekali ste skrštenih ruku, navodno, nije bilo zapisano u zvezdama. Ali, jeste! Zapisano je! Zapisano je da vas čeka mnogo bolje raspoloženje i da je vreme da se opustite i da date sebi šansu da iskusite nove stvari.

Škorpija

Da, ovo je vaš mesec i to dobro znate. Nebitno šta ste poželeli za svoj rođendan – Noć veštica je datum koji je skrojen za vas! Tada se sve želje ispunjavaju, samo je potrebno da pokrenete svoju kreativnu stranu, koja se malo uspavala. Razdrmajte se! Žurka vas zove!

Strelac

Osoba koja je obukla kostim kako bi sakrila svoj pravi identitet će vas zaintrigirati. Nije ovo nikakvo predskazanje, već je činjenica da vam je dosadno i da ste u potrazi za avanturom, kako samo vi to umete. Nisu oni jedini koji treba da skinu masku i otkriju se – već izvesno vreme igrate uloge koje vam nisu tipične. Noć veštica je savršen momenat da iznova prihvatite sebe.

Pročitajte i ovo: Mogu li nekompatibilni horoskopski znaci da funkcionišu u vezi?

Jarac

Nažalost, vaša finansijska situacija će vas sprečiti da uživate onako kako ste planirali. Nemojte to da dozvolite! Ali, isto tako, nemojte da se uplićete u stvari iz kojih nećete znati kako da se izvučete. Uživajte u ovoj večeri onako kako samo vi to znate. Nije vam prvi put da morate da se pretvarate da vam je sjajno. Jedina razlika je u tome što će vas pretvaranje podsetiti da zaista znate kako da oraspoložite sami sebe!

Vodolija

Iako vas vaši prijatelji stalno podsećaju na to da je vreme da se uozbiljite (ne slušajte te Device) vi znate da svoj avanturistički duh ne možete tek tako da ugušite. Planirate da provedete mirnu noć, da se odmorite i da pogledate dobar film, ali Noć veštica vas čeka, doziva vas, i govori vam – prepustite se.

Ribe

Igranje uloga vam budi senzualnost koja se ne ispoljava često. Vi ste otvorena knjiga, a Noć veštica je jedan dan u kome možete da se pretvarate da ste neko drugi bez griže savesti, koja bi se u suprotnom javila. Samo jedna noć u kojoj ćete izaći iz svoje zone komfora može da vas dovede do eksplozivnih osećanja na koja ste zaboravili.

Naslovna fotografija: instagram.com/haileybieber

Milica Antić

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

WTA finale: Revanš Sakari sa kamatom – Sportklub

Read Next

Anti-age dnevna krema L’Oréal Revitalift Laser – WANNABE MAGAZINE