• February 27, 2024

Sofia Richie Grainge otkriva novogodišnje ukrase iz svog doma, koji su najveći trend ove zime

Najpopularniji novogodišnji ukrasi za doček 2024. godine su – mašne! I dok je ovaj elegantan dekor potpuno osvojio društvene mreže, donoseći sasvim drugačiju prazničnu esetiku u naše domove, primetili smo da ukrasnim mašnama nije mogla da odoli ni Sofia Richie Grainge.

Evo zašto su mašne najpopularniji novogodišnji ukrasi za doček 2024.

Kako izgleda jelka Sofie Richie Grainge

Influenserka i model, Sofia Richie Grainge, svoj dom je ukrasila belim satenskim mašnama, koje je pažljivo postavila na jelku, vodeći računa da zadrži minimalistički look. Dakle, sva pažnja je usmerena na ukrasne mašne, koje izgledaju elegantno i luksuzno. Ujedno, predstavljaju znak da je savremena moda, zajedno sa dizajnom enterijerim, i dalje okrenuta ka feminizmu.

Kako bi jelka zadržala čistu estetiku, a opet izgledala efektno, Sofia je na novogodišnje drvo dodala nekoliko mašni u zelenoj boji. Takođe je i poklone upakovala i ukrasila pomoću ovog dekora, te je postigla matchy izgled jelke i novogodišnjih darova.

Influenserka je bele mašne postavila i na novogodišnji venac, koji krasi ulazna vrata njenog doma, kao i u dnevnoj sobi – u vidu raskošnih gerlandi. 

Nostalgija za prošlim vremenima

Mašne su oduvek predstavljale klasičan praznični dekor, koji budi nostalgiju za prošlim vremenima. Setite se širokih svečanih traka od somota, tafta i pliša u crvenoj boji, koje su oblikovane u velike mašne simetričnog oblika.

Međutim, novi trendovi za kraj 2023. godine nam donose povratak ovog dekora u nešto drugačijem obliku. Dakle, mašne su manje, a tekstura materijala svilenkastija, dok su boje prigušenije. Najpopularnije nijanse su bela, bež, siva i lavanda, ali, naravno, možete se opredeliti i za klasičnu crvenu, plavu ili ružičastu.

Dakle, ove sezone preskočite velike mašne sa upadljivim dezenima, materijalima i šljokicama, i umesto toga koristite svedenije modele neutralnih boja. Na ovaj način ćete postići otmen izgled svoje novogodišnje jelke.

Kada je reč o ukrašavanju, važno je naglasiti da se mašne uglavnom koriste kao jedini dekor na jelki. Naravno, možete dodati još jednu vrstu ukrasa, ali se potrudite da ne preterujete sa različitim kombinacijama boja, teksturama materijala ili oblicima. Cilj je da vaš dom izgleda elegantno.

Kako da ukrasite jelku pomoću mašni

Bele ili srebrne mašne

Ova praznična dekoracija ne mora da bude previše romantična ili preterano ženstvena. Ukoliko izaberete jednostavne bele ili srebrne mašne, uspećete da postignete pravi zimski ambijent. Takođe, dobra ideja je da upotrebite tanke čipkane mašne, koje će vašem domu doneti dašak viktorijanskih vibracija.

Mašne u boji lavande

Boja lavande je već duže vreme popularna u svetu dekora, pre svega zato što uvek izgleda sofisticirano, i lako se kombinuje sa neutralnim nijansama, poput bež, braon i bele. Dakle, mašne vežite za grane, a krajeve traka ostavite da vise celom dužinom. Ovakav pristup će vašu dnevnu sobu pretvoriti u prostor iz snova.

Poigravanje sa bojama

Ako želite da postignete dozu zabave, izaberite nekoliko različitih nijansi ružičaste boje, koja podstiče radost i razigranost. Možete je iskombinovati sa srebrnim ukrasima, koji će “otvoriti” prostor i vašem domu dati novi šarm.

Pročitajte i ovo: Zimsko uređenje doma: Mali kućni projekti za postizanje cosy atmosfere i bolje organizacije

Naslovna fotografija: instagram.com/sofiarichiegrainge

Kristina Page

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Potcenjeni božićni filmovi koje definitivno niste gledali

Read Next

Тик-ток нови предизборни полигон – како се кандидати боре за гласове најмлађих бирача