Smart o Embidu: Mogao sam da mu razbijem glavu… – Sportklub

Na otvaranju nove NBA sezone sastala su se dva tima koji se defitinitvno ne vole – Boston Seltiksi i Filadelfija Seventisiksersi. U jednom trenutku došlo je i do neizbežnog koškanja u kojem su učestvovali bek Bostona Markus Smart i centar File Žoel Embid.

Smart, prošlosezonski najbolji defanzivac NBA pohvalno je govorio o sebi u svetlu toga da sukob sa Embidom nije eskalirao.

„Pokušao sam da ukradem loptu, to je bio skroz košarkaški potez. Sudija je dosudio faul, ja sam se zaustavio, a moja ruka je ostala i on je pokušao da mi je polomi. Na kraju sam ja dobio tehničku grešku?! Aktuelni najbolji defanivac sezone? Takav tretman imam? Mogao sam da mu razbijem glavu, ali nisam. to je zrelost koju mi posedujemo – mi nastavimo da igramo“, kazao je posle utakmice američkim medijima 28-godišnji Markus Smart, koji je u NBA karijeri igrao samo za Boston otkad je draftovan 2014. godine.

Boston je na kraju slavio rezultatom 126:117, a ukupno 70 poena za aktuelne vicešampione postigli su Džejson Tejtum i Džejlen Braun.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Cicipas “kroz iglene uši” do četvrtfinala Stokholma – Sportklub

Read Next

Sydney Sweeney je nova Jane Fonda – filmska seks ikona Barbarella – WANNABE MAGAZINE