#skintalks: Ovo je filer u bočici koji je promenio pravila igre u svetu anti-age nege! – WANNABE MAGAZINE

Po čemu se prepoznaje savremena dama? Jasno je, ona drži do sebe i svesna je svoje vrednosti, što se odražava u njenom odlučnom stavu. Ona voli sebe, puna je samopouzdanja, prihvata iskustvo koje su joj donele godine i posvećena je nezi svog vernog pratioca – svoje kože. Savremena žena otkrila je tajnu dobrog osećaja u svojoj koži, a ta tajna leži upravo u adekvatnoj i redovnoj anti-age nezi, sa kojom je počela u pravom trenutku.

Ipak, savremena žena živi u savremenom svetu – a taj svet nije joj uvek naklonjen. Na njenu kožu i proces starenja ne utiču samo genetske karakteristike, već i čitav skup spoljašnjih faktora, koji se jednim imenom nazivaju ekspozom. Ekspozom podrazumeva zagađenje vazduha, štetno UV zračenje, visoku ili nisku vlažnost vazduha, stres, stepen umora, način ishrane… a nauka o ekspozomu ono je što iz korena menja pristup anti-age nezi. Zašto?

Uticaj ekspozoma na kožu rezultuje između ostalog gubitkom hijaluronske kiseline, ključne supstance koju naš organizam proizvodi i koja se nalazi u svakoj ćeliji, a čija se najveća rezerva nalazi se upravo u našoj koži. Koža sadrži čak 50% ukupne količine hijaluronske kiseline u celokupnom organizmu, a zahvaljujući njoj ona je zategnuta, jedra i čvrstog tonusa. Takođe, hijaluronska kiselina zadržava vodu, usled čega je naša koža hidrirana i zaglađena. Samim tim što se pod uticajem ekspozoma umanjuje količina hijaluronske kiseline u organizmu – dolazimo do neželjenog gubitka elastičnosti, kao i pojave prvih finih linija, a kasnije i dubljih bora. Ali, ne brinite. Hijaluronsku kiselinu je moguće nadoknaditi – a sada i lakše nego ikada.

I ne, ne govorimo o estetskim korekcijama koje uključuju injekcije (kojih se uistinu ponekad i pribojavamo), već o našem novom, omiljenom proizvodu – „fileru u bočici“ za jednostavnu, kućnu upotrebu, koji je promenio pravila u svetu anti-age nege. Poznati brend Vichy je u okviru svoje Liftactiv Supreme linije predstavio H.A. Epidermic Filler, anti-age serum za lice koji nadoknađuje neverovatnih 100% dnevnog gubitka hijaluronske kiseline iz epidermisa!

Godine su samo broj onda kada za sebe birate samo najbolje, a najbolje je birati proizvode proverenih brendova, koji su dermatološki testirani. Upravo zbog toga, naša preporuka su anti-age proizvodi iz Vichy Liftactiv Supreme linije, kreirani prema potrebama naše kože. A kao žene koje se obraćaju ženama, u nastavku teksta predstavljamo vam jedinstveni anti-age vodič koji će odgovoriti na sva vaša pitanja o anti-age nezi. Saznajte koje proizvode bi trebalo da koristite, na koji način i zašto, šta bi trebalo da tražite u njihovom sastavu kao i kada bi bilo najbolje da krenete sa prvim anti-age koracima!

Vichy H.A. Epidermic Filler serum menja „pravila igre“ u svetu anti-age nege, svojom neverovatnom mogućnošću da nadoknadi čak do 100% dnevnog gubitka hijaluronske kiseline* iz epidermisa. Ovaj inovativni anti-ageing serum deluje na gubitak punoće kože lica i na bore, zahvaljujući pravoj dozi koncentrovane formule. Nakon dve nedelje korišćenja primetno je 14% manje bore i 19% manje tankih linija, dok je nakon šest nedelja primetno do 47% manje bora i 60% manje tankih linija. U Vichy H.A. Epidermic Filleru nalaze se 1,5% hijaluronske kiseline, vitamin Cg, resveratol i poznata Vichy vulkanska voda za jačanje prirodne barijere kože. Uz Vichy H.A. Epidermic Filler svojoj koži možete pružiti vrhunsku anti-age negu u kućnim uslovima, sa vidljivim rezultatima!

*kliničko ocenjivanje, 53 žene

Priča o VICHY brendu započinje još davne 1931. godine u pokrajini Auvergne, u Francuskoj. Misija VICHY-ja je da ženama, bez obzira na njihovu starost ili tip kože, pruži svakodnevnu i efikasnu negu kroz svoj asortiman, koji konstantno obogaćuje novim proizvodima. Efikasnost VICHY proizvoda dokazuje i činjenica da je VICHY broj 1 anti-age brend u evropskim apotekama.

VICHY Liftactiv Supreme filler serum, kao i druge proizvode iz VICHY Liftactiv Supreme linije možete pronaći u svim bolje snabdevenim apotekama u Srbiji, a više informacija o VICHY proizvodima pronađite na vichy.rs, kao i na njihovoj Facebook i Instagram stranici.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

LOVE IS LOVE – ovo je pet autentičnih ljubavnih priča koje nas inspirišu – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Embape u 94. srušio “kralja”: PSŽ slavio, Mesi promašio penal, Sitijeva artiljerija peticom razorila Lisabon!