• March 4, 2024

SKI CENTAR – NOVO MESTO ZA SKIJAŠE U BEOGRADU (FOTO) – Beograduživo.rs

SKI CENTAR – Ako ste ljubitelj zimskih sportova ili generalno volite planine pod snegom, u Beogradu je otvorena nova lokacija koja okuplja više brendova, kako bi se na jednom mestu pronašle sve neophodne usluge i proizvodi.

Ski centar čini tim ljudi sa velikim iskustvom u raznim oblastima koji se tiču aktivnosti u zimskom periodu, a posebno kada je pitanju skijanje i ostali zimski sportovi. Okupili su se na jednom mestu kako bi skijaši i ostali zimski entuzijasti pod jednim krovom mogli da kupe ili rentiraju vrhunsku skijašku opremu, sjajne turističke aranžmane, odlične ponude i popuste, ali i profesionalne savete.

U Ski centru možete pronaći ZA NEKOG SVE, ZA SVAKOG PONEŠTO!

SKI KARTICA

Ski kartica okuplja brojne partnere u oblastima bitnim skijašima i borderima (ski pass, oprema, časovi, osiguranje, smeštaj i spa centri), a korisnici ostvaruju i značajne popuste u samom Ski centru. U samo par klikova može se preuzeti SKI KARTICA aplikacija, odabrati željeni paket, a time se otvara i mogućnost kupovine u Ski kartica SHOP-u rezervisanom samo za aktivne korisnike sa ekskluzivnim ponudama. Aplikacija je dostupna za Android i iOS uređaje.

Za korisnike VISA platnih kartica obezbeđeni su dodatni popusti u Ski centru, u Ski kartica SHOP-u i za Ski kartica pakete.

ski-centar-beograd-ski-kartica-3
foto: Ski centar
AVANTURA SPORT – PRODAVNICA SKIJAŠKE OPREME

Veliki izbor renomiranih proizvođača garderobe i opreme za sve zimske sportove, kako za rekreativce, tako i za instruktore, trenere ili takmičare. Uz pomoć i savete prodavaca, svako može lako doći do najbolje opreme. Stručan tim vas može posavetovati u vezi svih pitanja i nedomica koje ste do sada imali u vezi bezbednosti, funkcionalnosti ili karakteristika opreme za skijanje. U prodavnici su zastupljeni brendovi: Fischer, Oneway, Leki, Dielsport, Divine, Vauhti, Holmenkol… Radno vreme: radnim danima od 12.00 do 20.00, subotom od 9.00 do 17.00.

SKI FUN – TURISTIČKA AGENCIJA

Najpoznatija turistička agencija u regionu koja već 10 godina uspešno organizuje zimske turističke aranžmane po poznatim skijaškim centrima. Agenti u agenciji će pomoći prilikom izbora najbolje destinacije, ali i logistike u vezi vrste i načine transporta, putnog osiguranja i mogućnosti fakultativnih obilazaka.  Radno vreme: radnim danima od 9.00 do 20.00, subotom od 9.00 do 20.00.

SKI CENTAR – SERVIS I RENTAL SKIJAŠKE OPREME

U okviru Ski centra nalazi se i veliki izbor opreme za alpsko skijanje koje možete rentirati i prilagoditi uz pomoć naših instruktora. Za vašu opremu omogućen je servis i sve vrste popravki.

Radno vreme: radnim danima od 12.00 do 20.00, subotom od 9.00 do 17.00.

ski-centar-beograd-ski-kartica-2
foto: Ski centar

Najnovije na Beograd uživo:

POGLEDAJ JOŠ: ŠOPING ZONA

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Od gvožđa skovao na hiljade tiganja: Andreas je umetnik iz starog mlina

Read Next

Šta je nosio Usher na Super Bowlu: Svi kostimi koje smo videli na sceni