• December 9, 2023

Sitnice koje nam pomažu da ostanemo normalni – WANNABE MAGAZINE

U današnje vreme potrebna nam je sva pomoć ovog sveta da bismo ostali normalni. Iako je planeta možda usporila, mi sigurno nismo. Ako ništa, pritisak nam je još veći. Trudimo se više da ne bismo izgubili posao, pokušavamo da se nađemo svima kojima je pomoć potrebna, čuvamo se da ne bismo ugrozili ni sebe ni druge, udaljavamo dok je sve što zaista želimo to da se približimo… A pritom, kada konačno dobijemo trenutak da predahnemo, mogućnosti gde ćemo moći to da uradim su vrlo male. Slana voda i sunce nešto su što nas je prethodnih godina oporavljalo, a sada je nešto za čime žudimo. Uz sve to, naravno da nam malo treba da nas “gurne preko ivice”. Zato moramo da uradimo sve što možemo, da bismo ostali normalni. Svako ima svoj način i svoje sitnice, a mi vam predstavljamo još neke koje će vam pomoći da ne pređete ivicu, već da napravite piknik baš tik pored nje.

Mini-projekti

Nađite nešto što ćete uraditi ili napraviti, a posle čega ćete se osećati ispunjeno i zadovoljno sobom. Ako vam je oduvek bila želja da imate “vanity mirror” sa led lampama, sad je pravo vreme da ga napravite. Pozovite (malo spretnije) prijatelje, i jednim izletom u Uradi sam rešićete nervozu. Ili, recimo, okrečite jednu prostoriju u sasvim novu boju. Unesite zelenilo na terasu tako što ćete zasaditi vaše omiljeno cveće, ili začinsko bilje. Prvi put kada napravite jelo sa svežim bosiljkom iz svoje bašte, osetićete se ponosno i ispunjeno. Pritom, sve navedene aktivnosti imaju vrlo umrujuće dejstvo.

Kupite bojanku za odrasle

Ne šalimo se. Ukoliko imate problem sa nervozom, ovo će učiniti čuda za vaše živce. Možete ih uglavnom naći u knjižarama. Postoje razne, recimo sa slikama cveća ili mandale simbola koji u hinduizmu i budizmu predstavlja univerzum. Kupite kutiju drvenih bojica, i iznenadićete se koliko će vas ispuniti i smiriti bojenje unutar linija.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Kako da pustite nekog ko vas ne voli – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Ovo su holivudski srcolomci koji su svojim talentom i ličnim osobinama osvojili naša srca – WANNABE MAGAZINE