Sindrom srećne devojke – novi TikTok trend manifestovanja

I baš u pravom trenutku, TikTok nam donosi trend koji je (ako je sudeći po pozitivnim komentarima), rešenje za sve naše trenutne probleme (ili one najvažnije). Posle burnog početka godine, dolaze nešto mirnije nedelje kad većina odmara ali i sumira utiske o svim stvarima koje su se prethodnih nedelja dešavale.

Onako usput, u tom gustom rasporedu neodložnih stvari, postoji onaj jedan mali pokretač pozitivne energije. I možda niste znali, ali taj pokretač je zapravo u nama samima. Ranije ste možda mislili da vas na lepe i pozitivne misli podstiče dečko s kojim se trenutno dopisujete, ali ste vremenom naučili da su to ipak osećaji koji od ranije postoje u vama, samo je naravno, potrebno da se pojavi neko zbog kog ćete ponovo pokrenuti signale.

I eto tako, iznenada, na TikToku pojavljuje se ni manje ni više nego “sindrom srećne devojke”, a šta to tačno znači i na koji način funksioniše, otkivamo u nastavku teksta.

Univerzum će nam pokazati kako da se osećamo bolje!

Pre svega, važno je pomenuti osobu koja je ovaj trend pokrenula, jer danas njen video broji skoro 3 miliona lajkova, komentari su raznovrsni ali je najviše onih koji odgovorno tvrde da ovaj trend zaista funkcioniše. Laura Glebe je na svojoj platformi plasirala ovaj trend, pored toga što je ispričala svoju priču i podelila savete kako da ostvarite svoje želje i ciljeve, bila je zaista spontana i pozitivna, a kako i sama kaže, u njenom okruženju važi upravo za najpozitivniju osobu.

Neka to bude i prvi savet koji morate da primenite kako biste ostvarili svoje želje, ali to nije sve. Ona je svojim sjajnim videom bukvalno pokrenula trend i od toga trenutka, skrolovanjem na ovoj mreži možete videti sve više videa koji se bave istom temom i dele svoje priče, a najzanimljivije je što su se želje svima ostvarile!

Pročitajte i ovo: Kako da pomoću horoskopskog znaka manifestujete seks i ljubav (prvi deo)

Sindrom srećne devojke je skup pozitivnih misli i manifestacija koje će doneti sreću u vaš život.

Ovaj sindrom sličan je zakonu privlačnosti, jedinom koji smo detaljno naučili u osnovnoj školi (pitam se zašto), ali deluje kao da većina nas taj isti zakon nije primenjivala kasnije. Ipak, došlo je vreme d ase to promeni, a evo šta je potrebno da uradite kako biste manifestovali sreću.

Pauza od mobilnog telefona i manifestovanje prvih 10 minuta po buđenju

Većina nas, odmah po buđenju uzima telefon u ruke. Prvo, sve počinje stopiranjem alarma, a odmah nakon toga i odgovaranjem na poruke i ostalo. Možda nemate budilnik, ali zašto ne biste kupili neki? Naravno, ako vam to sad nije u planu, okej je da vam alarm zvoni na telefonu, ali nakon toga, odližite telefon! Prvih 10 minuta nakon buđenja su ključna za početak manifestovanja pozitinih misli, tada obavezno kažite sebi “danas ću biti srećna”, uz tu želju, naravno, dobrodošle su i druge, ali neka sreća bude osnova svega.

Neka želje budu realne

Svesni ste da je važno da vaše želje, ispred svega, budu realne. One moraju da imaju temelj, ako recimo imate važan test, ipak je potrebno da se za njega pripremate, ali će pozitivne misli koje usmerite ka tom predmetu učiniti da se osećate lagodnije i sigurnije.

@lauragalebe

IM NOT KIDDING U HAVE TO TRY THIS AND LMK IF IT ALSO WORKED FOR U. The most amazing things have been coming my way but 2x faster than normal. #luckygirlsyndrome #morningroutine #morningaffirmations #affirmations #luckygirlsyndromeaffirmations #luckygirlsyndromechallenge #subconsious #reprogramyoursubconscious

♬ original sound – Laura Galebe

Pročitajte i ovo: Kako da pomoću horoskopskog znaka manifestujete seks i ljubav (drugi deo)

Zaboravite na negativne misli

U većini situacija, manifestacija se vezuje za drugu osobu, čujete se određeno vreme i spremni ste za prvi dejt, ali iz nekog razloga stalno sebi stvarate presiju i negativne misli. Dakle, ako večeras konačno izlazite, i u toku prvih 10 minuta po buđenju, ali i tokom celog dana razmišljajte pozitivno, mislite da lepe stvari i na njega, ali i na to da je vreme da konačno budete srećni. Mislite na to da zaslužujete da vam se desi to o čemu maštate, bez prebacivanja lopte ne negativnu stranu.

Naravno, ne može sve da se promeni u toku jednog dana, potrebno je da prođe određeno vreme i da iskreno verujete u svoj želje, a na kraju, budite sigurni da je vreme da budete nasmejani, ispunjeni, voljeni, i kao poslednje, ali ne i najmanje važno – srećni!

Naslovna fotografija: instagram.com/styler.ge

Dragana Stojanović

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kako da drugima objasnite da ne želite da pijete

Read Next

Isceliteljske moći ruskih prirodnih lekova i kako utiču na naše zdravlje