Simović: Opljačkani smo – Sportklub

Posle remija sa lučanskom Mladošću (1:1) oglasili su se Subotičani.

Predsednik Spartaka Nikola Simović sipao je „vatru“ ne birajući reči:

„Večeras se u Subotici desila pljačka! Glavni sudija Marko Srećković u tandemu sa VAR sudijom Stankom Ostraćaninom, bio je, nažalost, glavni akter večerašnje utakmice u kojoj Spartaku nije bilo dozvoljeno da dođe do pobede, koju je po svemu prikazanom i te kako zaslužio. Očigledan penal za Spartak, na isteku 30. minuta, sudija Srećković možda ‘nije video’, ali je neobjašnjivo da je VAR soba ostala nema.

Da je došao sa idejom da pokrade Spartak, sudija Srećković pokazao je i u 58. minutu, kada je dosudio nepostoježi penal za Mladost, i to nakon što je pustio prednost od 6 sekundi?! Iako je ova odluka promenjena nakon intervencije VAR sobe, zaključak je jasan – očigledan penal za Spartak se ne sudi čak ni nakon gledanja usporenog snimka, ali se nepostojeći penal za Mladost iz Lučana svira bez razmišljanja! Protiv Spartaka je ove sezone svirano 5 penala, dok u našu korist nije sviran niti jedan!

Većerasnji lopovluk, u režiji pomenutog sudijskog dvojca, dokaz je da neko sistemski radi protiv nas, u nameri da nas izbaci iz lige, ali u tome neće uspeti! Spartak više neće ćutati!

Ovim putem pozivam sudijsku organizaciju da pokaže svoj integritet i najoštrije sankcioniše izvršioce večerasnjih nedela!“

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA UTORAK, 25. OKTOBAR – Beograduživo.rs

Read Next

Evo koji horoskopski znaci mogu da funkcionišu zajedno