Sezona Škorpija je tu – evo šta možemo da očekujemo

Škorpije su spremne za period u kom će biti “ispod svetla reflektora”! Naravno, spooky sezona (mislimo na Noć veštica, naravno) je idealna prilika da se Škorpije opuste i uđu u svoj element. Dvadeset i trećeg okrobra Sunce će se pomeriti i narednih mesec dana biće u znaku Škorpije sve do 24. novembra. Pipremite se za to da će vas preplanuti radoznalost, seksualnost i imaćete želju da isprobate stvari koje vas nisu ranije privlačile. Evo šta možemo da očekujemo od sezone Škorpija.

Sezona Škorpija

Sezona Škorpija je poznata po tome što nas podstiče da napravimo velike promene i da promislimo svoj život. Tekuća godina se bliži kraju i u ovom periodu već počnemo da mislimo o tome kako ćemo da prihvatimo godinu koja sledi. U ovom periodu kalkulišemo kako da izađemo na kraj sa sobom i svim stvarima koje su nam se nagomilale, zbog čega je sasvim normalno da nas preplave emocije i da ne uspevamo da se izborimo sa njima na pravi način.

Ali, ta promena raspoloženja i ta impulsivnost može da bude dobra stvar. To nas pokreće i to čini da pojedine stvari promenimo iz korena, ili makar da počnemo da razmišljamo o promenama. Sezona Škorpija nam, takođe, donosi i pojačanu želju za kontrolom. Misterija, rizik i uzbuđenost se osećaju u vazduhu već sredinom oktobra, a kada dođe 23. nemoguće je prestati sa idejama o promenama.

Ove godine pomenuta osećanja i želja za promenom biće još intenzivnija – zbog nekoliko astroloških događaja. Saturn i Uran – najintenzivnije planete u solarnom sistemu, biće aktivirane kada Sunce, Venus i Merkur prođu kroz znak Škorpije. Zbog toga će se urušiti dobro nam poznata struktura koja nam je godina u toku ovih 10 meseci. Ovo, međutim, ne bi trebalo da nas plaši jer će nakon urušavanja doći do ponovne izgradnje – kao što to uvek biva.

Pročitajte i ovo: Kako da koristite astrologiju da bolje razumete partnera

U sezonu Škorpija ćemo, takođe, iskusiti i dva pomračenja Meseca. Prvo će biti pomračenje mladog Meseca u Škorpiji već 21. oktobra, dok će pomračenje punog Meseca u znaku Bika biti samo dve nedelje kasnije, odnosno 8. novembra. U kombinaciji sa pomračenjem Meseca Škorpije će donositi eksplozivne, ali promišljene odluke, a ostali će biti samo pod njihovim uticajem.

Proverite sa sobom, pogledajte duboko, duboko u sebi – šta je to što tražite sad? Zatim, pitajte sebe da li ste spremni za to što želite i kako ćete se osećati kad vam se želje ispune, kako će to uticati na vas. Da li ćete i vi, poput Škorpija, svoje živote promeniti impulsivno i iz korena ili vam je potrebna spora, ali odlučna promena.

Pomračenje punog Meseca u znaku Bika može da ima i suprotan efekat na sve nas. Pojedini će osetiti veliku slobodu i okuražiti se da donesu određene odluke, a drugi će se povući u sebe i svoj svet, jer će im biti potreban mir. Pomračenje će usmeriti svetlost ka stvarima koje ste želeli da ostanu u tami, ali to ne može da traje zauvek.

Iako je pojedinima promena neophodna i jedva čekaju da do nje dođe, drugi će se brinuti za svoju budućnost i sumnjaće u sve svoje odluke. To je sasvim u redu, jer smo svi imali izazovnu godinu i vreme je da mislimo o budućnosti koja nije toliko daleko. Ono što je bitno je da naglasimo je da ne smete da dozvolite sebi da vas ambicije potpuno obuzmu. Ostanite pribrani, poštujte druge i potrudite se da imate više razumevanja.

Pročitajte i ovo: Zašto i dalje ismevamo ljude koji veruju u horoskop?

Naslovna fotografija: instagram.com/llemerci

Milica Antić

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Sjajni Sains došao do pol pozicije u Ostinu – Sportklub

Read Next

Prijateljstva su jedan od najvrednijih segmenata života, zato ih treba više slaviti