#sextime: Ovo su česti erotski snovi, ali šta oni znače? – WANNABE MAGAZINE

Budimo iskreni – mnogi od nas snove o seksu prepričavamo svojim najboljim prijateljima. Ponekad su toliko realni da smo u čudu kad se probudimo, pa nam postaje jasno zašto se erotski snovi zovu upravo wet dreams. Nekad se posle ovakvih snova probudimo ljuti, jer smo sanjali da nas je partner varao, a nekad ustanemo uzbuđeni – na ivici da doživimo vrhunac ako se dodirnemo.

Možda ste jedna od onih osoba koje ne sanjaju mnogo, ili se ne sećaju svojih snova kad se probude. Ali – svi sanjamo, jedni više, drugi manje. Živopisni snovi ne moraju automatski da se povezuju sa noćnim morama. Snovi nam ponekad pružaju osećaj predigre, pa smo posle njih raspoloženi za seks. Ali – šta znače erotski snovi koje sanjamo i koji su to najčešći wet dreams?

Eksperti kažu da postoji nekoliko snova koji se često ponavljaju, kao i oni koje skoro svi sanjamo. Za pojedine fantazije postoji pokriće, ali druge se u našim umovima pojavljuju niotkuda. Ili, barem mislimo da je tako. Predstavljamo vam koje snove skoro svi sanjamo…

Erotski snovi o vašem šefu

Odmah da budemo jasni – ako ste sanjali erotske snove o osobi koja vam je nadređena, ne brinite, verovatno ne gajite nikakva skrivena osećanja. Ovakvi snovi su pojedini od najzastupljenijih, a odgovor je, zapravo, jednostavan. Erotski snovi o osobi koja vam je nadređena ili sa kojom radite zasnovani su na dinamici koju svakodnevno doživljavate u kancelariji. Dinamika sa kolegama se svakodnevno menja – nekada potpuno preuzimate kontrolu, a nekada je predajete. Ovaj odnos za vas na dnevnom nivou možda ne predstavlja ništa, ali se ta smena u energiji zaključava u vama sve do trenutka opuštanja u toku spavanja. Tada nakupljena energija izlazi u vidu erotskih snova.

Snovi o poznatim ličnostima

Ovakvi snovi već ukazuju na naše tajne, ili ne tako tajne požude. Često se dešava da bindžujemo seriju i da, kasnije, u toku noći sanjamo njene likove. Nekad smo deo priče koju smo videli na ekranu, a nekad sanjamo isključivo glumce ili glumice. Ovakve snove je najjednostavnije objasniti – privlači vas izgled poznate ličnosti i zato predstavlja glavnog aktera vaših erotskih snova. Wet dreams o poznatim ličnostima su sigurno najčešći. Lično, nikad nisam gledala epizodu serije Peaky Blinders, a da nakon nje nisam sanjala Cilliana Murphyja.

Erotski snovi obivšima

Složićemo se, ovakvi snovi najviše zbunjuju. Pogotovo ako je u pitanju ex partner sa kojim se nismo rastali u najboljem odnosu. Za razliku od seksi snova sa javnim ličnostima, kada se probudimo pomalo uzbuđeni, kada sanjamo svoje bivše – ustanemo uplašeni i ceo dan razbijamo glavu – da li još uvek gajim osećanja prema svom bivšem/bivšoj? Snovi o bivšim partnerima ne mogu se direktno povezati sa tim da želite da im se vratite. Ono na šta, zapravo, mogu ukazivati jeste da ste, možda, određena pitanja ostavili bez odgovora i da bi trebalo da ih razrešite u svojoj glavi.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Bon silan, Turudić, Stanić i Radosavljević skromni – Sportklub

Read Next

Neplaćeni rad i zašto ženama ne treba “pomagati” u kućnim poslovima – WANNABE MAGAZINE