#sextalk: Šta su uzastopni orgazmi i kako ih postići?

Zdravo, dragi ljudi! Vreme je da ponovo pričamo o seksu i, naravno, ženskoj seksualnosti koju još uvek ne razumemo u potpunosti. Kad je žensko telo u pitanju, potrebno je da sve vreme učimo kako ga možemo zadovoljiti. A ono što je zabavno je to što postoji bezbroj načina da dovedete ženu do orgazma.

Sada da pređemo na temu ovog teksta – da li znate šta su uzastupni orgazmi? Da, znamo, otkud sad to kad smo skoro pričali o tome kako da žene uopšte dožive orgazam, a sad pričamo da mogu da dožive više orgazama zaredom. Žensko telo je bomba koja otkucava. Žene su izuzetno seksualna bića, ali stvar je u tome što treba znati kako ih zadovoljiti.

Isto tako, ženski orgazmi su povezani sa njihovim osećanjima. Ne želimo da kažemo da je nemoguće da žene dožive orgazam ako nisu emotivno investirane, ali želimo da kažemo da je vrlo bitno da se opuste i da se osećaju sigurno sa partnerom, tek onda mogu da razmišljaju o orgazmima.

Šta su uzastopni orgazmi?

Kada kažemo uzastopni orgazmi mislimo na one momente u kojima ih žene doživaljavaju jedan za drugim. Dozvolite da objasnimo. Do ženskih orgazama najlakše je doći penetracijom klitorisa, bilo spolja ili iznutra. Znate već, pričali smo o tome da G-tačka, zapravo, ne postoji, i da je to što smo ranije smatrali G-tačkom unutrašnji deo klitorisa. Penetracija klitorisa, spolja i iznutra, sigurnost je za orgazam.

Kad masirate ovaj predeo potrebno je da znate da svaki momenat ženu može da dovede do orgazma. Kad primetite da joj se telo uvija i da teže diše – znajte da je blizu. To nikako ne znači da treba da promenite nešto što ste radili. Ne. Tempo treba da ostane isti, intenzitet treba da ostane isti.

Pročitajte i ovo: #sextalk: Masturbacija je zdrava navika

Da li sve žene mogu da dožive uzastopne orgazme?

Izvesno vreme se verovalo da su uzastopni orgazmi “rezervisani” za određeni broj žena. Na YouTubeu možete da pronađete emisiju o tome. Istraživanja su obavljali psiholozi i seksolozi, a kandidatkinje su bile različih seksualnosti i rasa, a ono što smo saznali je bilo revolucionarno.

Gej žena koja je bila deo ovog eksperimenta je rekla kako u toku seska sa svojom partnerkom nekada doživi više od 10 orgazama. Znamo, strejt ženama je to bilo potpuno nezamislivo. Da li postoji razlika između senzacija tokom gej i strejt seksa? Ne, naravno, senzacije su iste. Stvar je u tome da se gej žene posvećuju svojim partnerkama i trude da im pruže što više orgazama, dok se seks strejt parova uglavnom završava jednim orgazmom, ili se pravi “pauza” koja i dalje nije jasna.

Apelujemo

Sve žene mogu da dožive uzastopne orgazme. Šta je potrebno uraditi? Potrebno je nastaviti. Dakle, kao što smo rekli, penetracijom klitorisa možete da dovedete ženu do orgazma, ali kada to postignete – nemojte da stanete. Istu stvar smo sugerisali i kad je ženska ejakulacija bila u pitanju.

Spoljašnji i unutrašnji deo klitorisa je potrebno istovremeno penetrirati, a to najbolje možete da uradite prstima i oralnim seksom. Njihovom kombinacijom orgazam je zagarantovan, a kad žena doživi jedan orgazam – mnogo je lakše dovesti je do sledećeg jer je predeo već dovoljno nadražen.

U toku sledećeg seksualnog čina pokušajte ovu kombinaciju i, ponavljamo, nemojte da prestajete. Možda je najbolje da prestanete tek kad vam devojka kaže da je dosta – što može da bude i nakon 3, 4 uzastopna orgazma. Takođe, uzastopni orgazmi mogu da se spoje i da se pretvore u jedan jak i intenzivan orgazam, ili u ejakulaciju.

Žensko telo je zaista predivno!

Pročitajte i ovo: #sextalk: Savršene seks poze koje će dirnuti baš tamo gde treba

Naslovna fotografija: instagram.com/muse.unknown

Milica Antić

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovo je 7 najboljih istorijskih serija (prema IMDb-u)

Read Next

Partizan u “paklu” Arene “progutao” Ponos Izraela: Makabi pao 3. put u nizu uz partiju karijere Dantea Egzuma