#sextalk: Koliko je jak vaš seksualni nagon prema vašem horoskopskom znaku

Da li znate koliko u proseku čovek dnevno pomisli na seks? Studije su pokazale da je prosek 25 puta u toku samo jednog dana. Sigurno ste i sami svesni da često mislite na seks, ali naravno da nikada niste pomislili da to prebrojite. To je potpuno normalna i prirodna stvar, a može se reći da je tema seksa sve manje tabu. Kad komunicirate sa nekim putem poruka i tek ste na početku upoznavanja, već tada možete da zaključite da li i koliko između vas postoji seksualne energije i tenzije, a postoje i pojedini horoskopski znaci kojima je to i presudna stvar za nastavljak dalje komunikacije.

Vaš libido nije jedina stvar koja igra ulogu u tome koliko često razmišljate i želite seks, već i vaš horoskopski znak. Očigledno, određeni horoskopski znaci jednostavno žude za više akcije i seksa od drugih. Naravno, svačiji libido je prirodno različit i na njega može uticati mnoštvo drugih stvari, ali evo koliko je jak vaš seksualni nagon prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Ovan voli takmičenja i uživa u tome da pokaže koliko je strastven, svoj i neodoljiv. Voli borbu i zato mu nije problem da se bori za svoju osobu. Rivale otkloni lako i taj trenutak pobede u njemu budi posebnu vrstu strasti i moći. Njega može da zaintrigira neko u znaku Lava, Strelca, Blizanaca i Riba.

Bik

Bik je romantična duša koja voli da usmeri pažnju na jednu osobu, ali isto to, podrzumeva se, očekuje i od druge strane. Voli mir, romantičnu večeru za dvoje uz film i sveće. Ali igra počinje tek tada jer on je na stalnoj granici između dobrog i lošeg. Zato će Bik posebno da vas iznenadi veštinama u zavođenju, pa tako jedno maženje može da preraste u najbolji seks koji ste imali. Bik često bira Rakove, Device i Jarčeve, ali i oni biraju njega.

Blizanci

Blizanci ne mogu da podnesu da im u spavaćoj sobi bude dosadno. Sa njima možete da isprobavate različite stvari i uvek će rado da uplove u tu avanturu. Za Blizance je razgovor o seksu podjednako važan kao i seks, pa zato neće oklevati da već na prvom dejtu pokrene tu temu.

Pročitajte i ovo: Horoskop za novac – očekuju vas svetlije stvari u 2023. (prvi deo)

Rak

Rakovi su sami po sebi teški za osvajanje što zbog potrebe da im u životu sve bude savršeno, što iz nesigurnosti da uplove u odnos sa nekim ko je buntovan i neposlušan. Žele da očuvaju mir koji grade oko sebe, ali im Škorpije, Ribe i Rakovi to često poremete. Rak pre svega želi da bude uveren da ga nećete izneveriti, pa onda dolazi sve drugo. A kad dođe do tog drugog, shvatićete koliko vole predigru i da je seks u njihovoj glavi počeo mnogo ranije. Još u toku seksa ćete shvatiti da je bilo vredno čekanja!

Lav

Strastveni ljubavnici. Sa njima je sve uzvišeno i zabavno i spremni su da se bore za voljenu osobu. Voli da je u centru pažnje u svakom trenutku, pa se to potpuno prirodno podrazumeva i u seksu. On mora da bude dominantan, ali mu isto tako prija i da se za dominaciju bori, zato za partnera bira Ovna, Strelca ili Blizanca.

Devica

Devica je na početku veze suzdržana, posebno kad je reč o seksu. Postepeno, ona Jarcu, Biku, Ribi ili Škorpiji otvara nove horizonte i ispoljava svoja maštanja. Potpuno se transformiše i razvija svoj seksualni život. To dalje znači da podiže svoje standarde, pa će i od vas očekivati da je u potpunosti zadovoljite.

Vaga

Za Vagu je poznato to da je zaljubljive prirode, ona žudi za velikim i teškim ljubavnim pričama, ali isto tako voli da sebi priušti opuštajuću noć sa kombinacijom iz prošlosti. U krevetu je romantična i istrajna, i od nje možete da očekujete svašta!

Škorpija

Poznata je po tome da je u svemu nezasita, naročito u seksu. Zato, ako niste hrabri i nemate nameru da je bezuslovno volite i poštujete, ne pokušavajte da sa njom stvorite dublji odnos. Škorpija je posesivna i voli da se igra, ali ako je dovoljno upoznate – shvatićete koliko je nežna i pažljiva. Sve u svemu, ona će lako da prihvati sve vrste igara i poza, ali budite sigurni da ona kaže kad je kraj. Ona voli Ribe, Rakove, Vage i Vodolije.

Strelac

Za Strelca vam je potrebna energija. Ako niste inventivni, u njemu ne možete da probudite interesovanje. Teško da postoji igračkica koju nije isprobao i igra koju vam neće predložiti. Zato, pred Strelcom možete da budete u potpunosti opušteni, jer oni su toliko strastveni da ćete poželeti da zauvek ostanete zajedno.

Jarac

Za Jarca postoji ona priča da je stidljiv i povučen, ali u krevetu nije baš tako. Lako će vas iznenaditi svojim umećem i energijom. Ali je za to potrebno ipak da bude zaljubljen u vas, jer emocije doživljava kao nešto duboko i intenzivno. Najbolje se slaže sa Bikom i Devicom.

Vodolija

Da li je uopšte moguće odoleti Vodoliji i šta je kod nje toliko primamljivo? Da li zbog umeća da vam pokaže koliko ste važni, ili zbog energije koju donosi? Ipak, nemoguće ju je zadržati i vezati za sebe; ne umara se i voli svoju slobodu. Ne možete da je uslovljavate i postavljate joj pravila, jednostavno, samo možete da se pridružite njenim akcijama i u životu, ali i u seksu. Ako se prepustite strastima sa jednom Vodolijom, primetićete da ona uvek zna šta treba da radi sa svojim rukama i po tome se posebno ističe. Najviše uspeha može da ima sa Blizancima i Škorpijom.

Ribe

Ribe vole zagrljaje i uživaju u njima. Potreban im je iskren i dubok odnos – da bi ih to dovelo do seksa. Tokom odnosa ne voli previše reči, vole romantične i tople dodire, zbog toga se najviše slaže sa Škorpijama i Rakovima.

Pročitajte i ovo: Horoskop za novac – očekuju vas svetlije stvari u 2023. (drugi deo)

Naslovna fotografija: instagram.com/pastel.in

Dragana Stojanović

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

8 serija koje nestrpljivo iščekujemo 2023. godine

Read Next

Vučić pokazao “Nacionalni stadion” Čeferinu, pa pričao o selidbi Zvezde sa Marakane u drugi grad