#sextalk: 7 poza koje morate da isprobate ove nedelje

Seksualna osećanja su važan deo razvoja i svakodnevnog funkcionisanja, ali i sazrevanja. Seksualna aktivnost zadovoljava naše osnovne potrebe, dok je seksualnost čvrsto povezana sa samopouzdanjem. Ulazak u seksualnu rutinu u vezi je neizbežan trenutak, zbog toga je potrebno da o tome često razgovarate i da pozitivno utičete jedno na drugo. Ne dozvolite da jednu nedelju povežete uživanjem u samo jednoj pozi, predložite partneru nove stvari i prepustite se strastima.

Predstavljamo vam poze koje će izludeti i vas i vašeg partnera; idealan su način da promenite određene stvari u vašoj vezi bez previše mučenja. Bilo da ste ih već isprobali i zaboravili na njih, ili ste smatrali da niste dovoljno vešti, vreme je da obnovite gradivo i unapredite vaš seksualni čin.

Kaubojka

Istraživanja kažu da je ženama uglavnom neprijatno da budu u ovoj pozi, uglavnom zbog njihovog fizičkog izgleda. Ipak, ovo je poza koja će podići i vaše i partnerovo raspoloženje. Pokušajte da se prepustite čarima i uživajte u tome da danas vi vodite seks. Ako vam je ovo nepoznata poza, pokušajte da namestite noge tako da budete u ravnoteži. Neka vas partner drži za struk kako bi vam bilo lakše. Budite okrenuti ka ili od njega, vi ste gore i vladate trenutkom, pomerate se onako kako vam odgovara. Kaubojka je jedna od najboljih za dostizanje brzog vrhunca, iz koje možete da razvijete i druge poze, a sve što je potrebno jeste da budete opušteni i maštoviti. Ovo je ujedno i odlična vežba za butine.

Pročitajte i ovo: Jednostavni trikovi koji će unaprediti vašu vezu

Oralni seks: kolena na grudima

Deluje kao da žene češće oralno zadovoljavaju partnere, pa je možda vreme da i vaš partner vama pruži to zadovoljstvo. Držite kolena na grudima i prepustite se u potpunosti. Ako vaš partner nije preterano vešt, ne opterećujte se, kroz nekoliko dana će znati da vam pruži zadovoljstvo.

Lice-u-lice

Možete je isprobati na krevetu, kauču ili stolici, a možda ste avanturista i želite da je isprobate u automobilu – na vama je. Ovo je poza koja uzbuđuje na poseban način jer sve vreme držite kontakt očima. Potrebno je da budete na partneru u sedećem položaju, obgrlite ga i neka vas zagrli čvrsto. Intenzitet seksa postepeno pojačavajte i bićete oduševljeni načinom na koji ste došli do vrhunca.

Spooning (idealna za jutarnji seks)

Koliko se samo puta dogodilo da se dodirujete sa partnerom odmah nakon buđenja, zagrljeni ste i bliži nego ikad pre. Možete i da esperimentišete i podignete nogu gore ili obgrlite partnera. Jutarnji seks možete započeti tako što oralno zadovoljite svog partnera nakon čega ste spremni za brz i efikasan seks. Sigurno ste upoznati sa jutarnjom erekcijom i bila bi prava šteta da je ne iskoristite.

Most

Svi znate kako izgleda gluteus most, zar ne? U osnovi, ova poza zahteva držanje gluteusnog mosta u klasičnoj misionarskoj pozi. Podizanjem omogućavate partneru da vam priđe što je više moguće. Neka partner bude u sedećem položaju, a vi ga obgrlite raširenih nogu.

69

69 je sjajan način da začinite svoju vezu uzbudljivim bezobrazlukom i unesete raznovrsnost u svoj ustajali seksualni život. Sa nekoliko lakih prilagođavanja, 69 može lako da se savlada. Ovo je poza koja u potpunosti oslobađa, u direktnom ste kontaktu sa genitalijama i koliko god se činilo neprijatno, zapravo se upotrebom ove poze još više povezujete sa partnerom. 69 otkriva čitav prostor, dajući vašem partneru pristup celoj vulvi, perineumu i anusu, tako da je sada u mogućnosti da stimuliše mnogo više tačaka, nego samo klitoris. Prednost ove poze je što jedno drugo istovremeno zadovoljavate, naravno, ovo je poza na koju parovi teško pristanu, ali kada je jednom probaju, postaje im omiljena!

Pročitajte i ovo: O-metod – kako da manifestujete kroz orgazam

Naslovna fotografija: instagram.com/kattya_lisa

Dragana Stojanović

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Nejmar o povredi: Baš sam se uplašio, celu noć sam plakao – Sportklub

Read Next

Dobro je što nismo prošli dalje: Portugalija sa 6:1 zgromila Švajcarsku, svet video spektakl Gomeza!