Šest fotki JK iz nove vile od 2,5 miliona evra: U minijaturnim krpicama pokazala koliko je razgibana

Jelena je očigledno posebno bila raspoložena, te je napravila jednu veselu fotografiju na kojoj izgleda kao prava tinejdžerka, a u jednom trenutku je čak napravila i “most” svojim telom

Jelena Karleuša

JK, foto: ATA Images

Pop zvezda Jelena Karleuša uspela je da iskoristi lep dan i zrake sunca, te je omamljena prolećnom atmosferom pozirala u čarobnom dvorištu svoje nove luksuzne vile i to veoma izazovno.

Naime, JK je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima je i ovoga puta pokazala svoje savršeno telo-

Karleuša je na sebi imala karatak teksas šorts koji je otkrio njene fugačke izvajane noge, dok su bujne grudi bile u prvom planu jer malena majica jedva uspela da ih “ukroti”.

Jelena je očigledno posebno bila raspoložena, te je napravila jednu veselu fotografiju na kojoj izgleda kao prava tinejdžerka, a u jednom trenutku je čak napravila i “most” svojim telom.

Njeni pratioci i ovoga puta su bili oduševljeni kako telom, tako i stajlingom.

“Jeco, ponovo grmiš”. “Kraljice, koliko si zgodna”, “Bomba kao i uvek”, “Jedna jedina i neponovljiva”, “Da li želiš da me srčka strefi ovako mladog” – samo su neko od komentara ispod objave.

Podsetimo, Vila se nalazi u elitnom delu Beograda na Senjaku.

Luksuzna nekretnina poseduje dva bazena – unutrašnji i spoljni, dve garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno zidovima, kamerama, te bodljikavom žicom i vredi oko 2,5 miliona evra. 

Takođe, u kući ima čak pet kupatila, a ono što je zanimljivo jeste da Jelena i Duško imaju- svako svoje kupatilo, jer to je, kako  nam je Karleuša ranije rekla, “tajna srećnog braka”.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Zorana Pavić se prepolovila: Pojavila se u emisiji u farmerkama, a noge nikad tanje

Read Next

“Novi format LŠ je malo manje zlo od Superlige”: Gindogan digao glas protiv promene takmičenja