Sergej se oglasio tužnom objavom 40 dana od smrti roditelja, koji su preminuli od posledica korone

Sergej Ćetković

Sergej Ćetković, Foto: ATA Images

Pevač Sergej Ćetkovć (45) oglasio se potresnom objavom nakon što je sredinom matra izgubio majku Dragicu i oca Slobodana koji su preminuli od posledica korona virusa.

Ćetkoviću je ovo, verovatno, najteži period u životu, a nakon 40 dana od gubitka roditelja napisao je kroz šta prolazi i zahvalio se svima na podršci.

Dragi moji, prošlo je 40 dana od iznenadnog odlaska mojih roditelja. Praznina je velika, bol i gubitak prevelik i pretežak, ali život mora teći dalje. Hvala svima na rečima utehe, saosećanju i molitvama kojima ste bili uz nas. Beskrajno zahvalan – napisao je pevač.

Podsetimo, Sregej je 8. marta, na svoj rođendan, sahranio majku Dragicu koja je preminula od posledica korona virusa, a 14. marta preminuo mu je otac koji se od korone lečio u bolnici, ali nažalost nije uspeo da pobedi. Pevač je nakon gubitka roditelja potresnom objavnom rasplakao javnost.

– Koliko god da čovek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti. Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbjegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli… Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život… – napisao je tada Sergej.

– Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi… Nema više one koja me donela na ovaj svet i onog ko me volio, branio i učio životu – napisao je tada pevač.

– Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i pre 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u večnosti ostanete zagrljeni – poručio je ranije Ćetković.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Kako se “fotka” selfi u Svemiru?

Read Next

No appointment needed for Pfizer and Sputnik V vaccines: Checkpoints open throughout Serbia