Seksualni horoskop za 2022 – očekuje nas godina hedonizma i eksperimentisanja – WANNABE MAGAZINE

Godina počinje uz nešto oslabljeniji libido i seksualnu požudu za šta je kriva retrogradna Venera u Jarcu. Ali, to ne treba da nas uznemiri. Planeta ljubavi se odlučno okreće 29. januara i završava svoje retrogradno putovanje koje je počela u decembru prethodne godine. Još jedna stvar koja nam uliva nadu je ta da će 2022. godina biti izuzetno seksualna, ogleda se i u prelasku severnog čvora u Bika, dovodeći južni čvor u Škorpiju. Ovaj pomak je dokaz da će 2022. biti godina hedonizma.

Zato, hajde da vidimo kakva seksualna aktivnost očekuje sve horoskopske znake 2022. godine:

Ovan

Radije biste da zadovoljite sebe nego da igrate tuđe igre. Tako da će vam biti skroz u redu da ljubav vodite isključivo sa sobom kada se Venera i Mars spoje u tople i strastvene zagrljaje u periodu od 12. februara do 12. marta. Kasnije će retrogradni Mars, koji će početi u poslednjoj trećini godine i trajati sve do početka 2023, rasplamsati želju za bivšim partnerima. Ali, budite oprezni, jer ta želja neće dugo trajati. Kada se završi period retrogradnog Marsa, bićete zainteresovani da sebi pronađete nove seksualne partnere. Savršen trenutak da kontaktirate nekog ko vam se bude svideo definitivno će biti pomračenje Meseca u Biku. Jer 8. novembra će svi biti raspoloženi za ljubav.

Bik

Svi singl Bikovi će u januaru imati sreće u ljubavi i mogu očekivati vrele, seksom ispunjene noći. Osmog januara se vaše Sunce poravnalo sa severnim čvorom, čvorom sudbine i tada ćete biti seksualno privlačniji više nego ikada. Bikovi koju su u vezama se, takođe, mogu radovati 2022. U periodu spajanja Venere sa Marsom ćete dostići vrhunac seksualne požude. Igraćete se u krevetu sa vašim partnerom jer želju za seksom nećete moći da obuzdate gotovo čitavih mesec dana. Godina 2022. će za Bikove biti orgazmična i ispunjena seksualnim istraživanjima.

Blizanci

Bliznacima se smeši seksualni rolerkoster! Iako ste navikli na to da ste jednako velikodušni prema partnerima, u toku Venerinog okretanja unazad osećaćete se pomalo drugačije. U toku retrogradnog Merkura može vam se javiti želja da predate vođstvo svom partneru. Ono čega treba da se paze svi Blizanci je nestanak seksualne želje baš u toku retrogradnog Marsa. U periodu između 10. oktobra, pa sve do 12. januara 2023. može se desiti da upadnete u odnose sa partnerima koji mnogo traže, a malo daju zauzvrat. Pobrinite se da baš u tom periodu zahtevate da dobijate koliko zaslužujete tako što ćete promeniti energiju u krevetu. Nemojte se plašiti da budete inicijator i preuzmete kontrolu. Tada ćete iskusiti upravo onaj rolerkoster o kome vam govorimo.

Rak

Spajanje Venere i Marsa za Rakove može biti veoma frustrirajuće. Ovo planetarno spajanje izazvaće strastvenu želju za seksualnim spajanjem, ali može se desiti da ta želja do večeri utihne. Kada dođe do dva pomračenja u Škorpiji, znajte da vas očekuje uzavreo period. Zatim će uslediti nešto čudnija seksualana energija od one na koju ste navikli. U toku pomračenja u Biku, u periodu između 30. aprila i 8. novembra, možete se osećati kao da je seks prosto puka želja da održite zdravo telo. Potrudite se da vas ove oscilacije u seksualnoj energiji ne uplaše. Skroz je u redu da ste nekada više, a nekada manje seksualno aktivni. Prilagodite se svojoj energiji i prepustite se osećanjima, tada ćete shvatiti šta je to što zaista želite.

Lav

Lavovi će ove godine početi da razmišljaju outside the box, što ih može dovesti do flertovanja sa nekim ko nije njihov tip. Kada se Jupiter poravna sa Neptunom, 12. aprila, možete očekivati ovakve transformativne poteze. Nemojte ignorisati energetsku vibraciju. Prepustite joj se. Držite oči širom otvorene i gledajte direktno u vaše želje i seksualne nagone. Rešite se predrasuda. Tako ćete moći da iskoristite sve uzbudljive seksualne trenutke koji će vam se ukazati. Za Lavove će sva četiri pomračenja, koja se dešavaju 30. aprila, 16. maja, 25. oktobra i 8. novembra – biti orgnazmična. Sve dok vas partner čini da se osećate kao tempirana seksualna bomba nije bitno koliko se razlikuju od onoga što ste mislili da tražite.

Devica

Jupiterov ulazak u Ovna u periodu od 10. maja, pa sve do 28. oktobra, u vama će probuditi dominatnu ulogu. Iako su Device naviknute na podređenu seksualnu ulogu, nemojte se plašiti da preuzmete kontrolu. Device će biti te koje će stavljati svoje potrebe iznad potreba svojih partnera. Jedino upozorenje za Device je to da će Merkurovi obrti u januaru, septembru i decembru vraćati ovaj znak u svoje prethodno, podređeno seksualno stanje. Potrudite se da pronađete ravnotežu između ove dve uloge, tek ćete onda iskusiti prave orgazmične epizode koje vam se smeše u predstojećem periodu.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Šta možeš zaključiti o njemu na osnovu toga koliko mu vremena treba da ti odgovori na poruku – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 17. januar