Seks u kadi – da li je bezbedan i kako uživati u njemu? – WANNABE MAGAZINE

Seks u kadi zvuči uzbudljivo, ali i zabrinjavajuće – kao zabranjena teritorija koju jedva čekamo da istražimo, ali se ipak pitamo da li je s razlogom zabranjena. Svesni smo činjenice da je teže ostati vlažan u toku seksa koji se dešava u vodi, ali isto tako, na umu su nam i kupke i drugi proizvodi koji vreme provedeno u kadi čine zanimljivijim – ali možda mogu izazvati neželjene iritacije. Zato vam u ovom tekstu otkrivamo da li se seks u kadi “isplati”, da li je bezbedan i kako da zapravo uživate u njemu i iskoristite maksimum od situacije. U filmovima možda deluje jednostavnije nego u stvarnom životu, ali ne dajte se obeshrabriti. Pročitajte naše savete i otkrijte novi način da uživate sa partnerom!

Da li je seks u kadi bezbedan?

Da, apsolutno jeste, ali trebalo bi da uzmete u obzir sledeće stvari. Prvenstveno, s obzirom na “klizavost” celokupne situacije, trebalo bi da budete obazrivi kako se neko ne bi slučajno povredio. Odaberite stabilnu pozu (više o tome u nastavku teksta) ili nabavite ručke za kadu koje vam mogu pomoći. Druga stvar, što se tiče proizvoda za kupanje, koristite one najnežnije proizvode sa izbalansiranom pH vrednošću, koji ne mogu izazvati neželjene iritacije. Takođe, ukoliko koristite mirisne sveće radi atmosfere, budite sigurni da su na bezbednim mestima.

Kako da se pripremim za seks u kadi, šta mi je sve potrebno?

Za početak, očistite kadu u potpunosti jer ne želite da u vodi završi primesa bilo kakvih preparata koji vam mogu izazvati iritacije. Zatim, istuširajte se pre samog kupanja i seksa u kadi. Nakon toga, pripremite lubrikant na bazi silikona (ne na bazi vode, jer će ga voda rastvoriti) – jer vam je lubrikat definitivno potreban pri seksu u vodi koja smanjuje prirodni nivo vlažnosti u intimnim regijama. Budite realistični u svojim očekivanjima, spontani i otvoreni da u svakom trenutnku možete reći partneru šta vam odgovara i šta vam je prijatno, a šta ne.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Jović: Verovali su mi, želim sve da im dam – Sportklub

Read Next

Nedeljni horoskop: 28. januar – 3. februar – WANNABE MAGAZINE