Sara i Slaven su oduševljeni: Otkrijte savršenu aktivnost koja će usrećiti vašeg psa – i naučiti ga novim trikovima

Najzabavniji deo agility treninga za mnoge pse je preskakanje “hop” prepreke. Nora je jedva čekala da skoči preko šipke i dobije svoju Pedigree Biscrok poslasticu, dok je Ljubica ipak više volela da se izležava u hladu – kao i svi mi kojima trening nije omiljena aktivnost. Međutim, kada je shvatila da će nakon skoka Pedigree Rodeo štapić biti njena nagrada, dobila je novi polet i uspešno savladala prepreku!

Još jedan neobičan zadatak koji su Sara i Slaven morali da ispune sa svojim psima je prolazak kroz tunel. Ovaj aspekt agility treninga kucama ume da bude pomalo strašan, kako objašnjava trener Natalija, ali čim ga malo upoznaju i ponjuše, postaje im najzabavniji deo obuke! Ako negde u okolini pronađete park sa tunelom za pse, pokušajte sami da izvedete ovaj trik sa vašim ljubimcem.

Nora je mislila da je dobra ideja da skoči na tunel, umesto da uđe u njega, ali ju je njena omiljena Pedigree poslastica brzo usmerila u pravom smeru. Ljubica je odlučila da želi da se prošeta kroz tunel, a ne da trči – međutim, kad je na drugom kraju ugledala svoj omiljeni Pedigree štapić, pojurila je svom snagom!

Nakon celog dana ispunjenog jurnjavom, skakanjem i grickanjem Pedigree poslastica, Sara i Slaven su upoznali za njih nove osobine svojih ljubimaca, dok su Nora i Ljubica bile srećno izmorene zbog svih iskustava toga dana.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kraj za Azarenku, preokret Pere

Read Next

Koža ispod pazuha zahteva posebnu negu – ispratite ova 4 saveta