Sanja Marinković: “Ovo je prvi Vaskrs kada nećemo biti svi za svečanom trpezom”

– Nije svaki dan vaskršnji dan, što znači da bi taj dan trebalo da bude rezervisan za trenutke velike porodične sreće – istakla je voditeljka

Sanja Marinković

Sanja Marinković, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Sanja Marinković otkrila je kakvo značenje za nju imaju praznici, porodica, ali i ko je zadužen za ukrašavanje jaja i svečanu trpezu.

Pored toga, ona je za Pink.rs priznala i koliko joj je teško što ovaj Vaskrs provodi bez oca, koji je preminuo u oktobru prošle godine, ali i da li je nakon razvoda ponovo emotivno ispunjena.

Bake, deke i roditelji su razmazili mog brata i mene i sećam se da smo ove praznike provodili uz sve običaje kod kuće. Moja snaja Jelena i ja smo model ponašanja iz naših domova prenele na našu decu, pa se često ponašamo kao naše majke koje su kraljice švedskog stola, na kojem se uvek nađe mnogo slatkih i slanih iznenađenja za sve.

Ovo je tvoj prvi Uskrs bez oca, koliko ti je teško i šta ti najviše nedostaje u tim momentima, budući da su praznici negde asocijacija za porodicu na okupu?

Svaki slobodan dan koristim da provedem sa svojom porodicom ili da negde otputujem. Nije svaki dan vaskršnji dan, što znači da bi taj dan trebalo da bude rezervisan za trenutke velike porodične sreće. Nažalost, ovo je prvi Uskrs kada nećemo biti svi za svečanom trpezom i slagala bih kada bih vam rekla da mogu osmehom da kontrolišem svoja osećanja, jer mi tata mnogo nedostaje.

Da li se na tvom emotivnom planu nešto promenilo u poslednje vreme, da li si ponovo emotivno ispunjena?

Nažalost, još niko nije ozbiljno okupirao moje misli i emocije. Verujem da na svetu ima više velikih ljubavi, nego uspelih brakova i strpljivo čekam.

Video: Hit snimak Marinkovićeve nasmejao sve na Instagramu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 2. maj

Read Next

Špalir uvreda za sudiju Grujića: Unosili mu se u lice, igrači ga aplauzima ispratili u svlačionicu