• November 29, 2023

Sandra Afrika priznala da joj muškarci retko prilaze: Možda se stide, devojke su danas slobodnije

Sandra Afrika

Sandra Afrika. Foto: Nikola Tomić

Pevačica Sandra Afrika (33) jedna je od najpoželjnijih na muzičkoj sceni Srbije, a sada je otkrila i da je tokom nastupa dobila bračnu ponudu.

Naime, ona je priznala da joj muškarci retko prilaze, ali i da joj svakako prijaju komplimenti od “jačeg” pola.

– Verovali ili ne, muškarci ne smeju da mi priđu, ne znam zašto. Više mi devojke prilaze. Devojke su te koje prilaze, muškarci ne. Možda se muškarci stide ili se plaše, ili su devojke danas slobodnije. Komplimenti prijaju svakoj lepoj ženi, ja sam više slatka nego opasna – ispričala je ona i dodala:

Na nastupima mi se desilo da me zaprose na kreativne načine, jedan dečko je napravio od plastičnog dela čepa na flaši prsten. Ali to je bilo zezanje, ovako me ozbiljno niko nije zaprosio – rekla je pevačica za “Kurir” i naglasila da nije lako biti muž Sandre Afrike, te da se neće uskoro odlučiti na taj korak.

Pevačica je otkrila kako provodi vreme tokom pandemije koronavirusa.

Korona nas je sve poremetila, bukvalno ništa ne radimo. Meni to jako teško pada, jer sam devojka od akcije. Pošto sam na moru u Crnoj Gori, uglavnom se kupam i šetam, ova temperatura mi je savršena. Ne volim kad je pretoplo – rekla je Sandra.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Kako izgleda vođenje trudnoće

Read Next

Sa srpskom vozačkom dozvolom sada možete da vozite i u Kini