Šampon protiv peruti koji uklanja do 100% peruti – WANNABE MAGAZINE

Koliko puta su vas nezadovoljstvo kosom i neprijatan osećaj kože glave naveli da otkažete planove i ostanete kod kuće? Ukoliko se borite se osetljivom kožom vlasišta koja se peruta, a perut primećujete ne samo u kosi već i na svojoj odeći, znate o čemu govorimo. Perutanje može izazvati osećaj nesigurnosti i aktivno uticati na samopouzdanje i socijalni život – ali trebalo bi da znate da je perut izuzetno čest problem, sa kojim se susreće čak više od 50% populacije.

Oko peruti i dalje postoji stigma, a mi smo tu ne samo da je “razbijemo”, već i da vam pružimo efikasno rešenje! U nastavku vam predstavljamo savršenu hair care rutinu za osetljvu kožu vlasišta i šampon protiv peruti, koji deluje već nakon prvog korišćenja.

Prvenstveno, najvažnije je da budemo svesni toga da perut nije “bauk” i da nastaje usled osetljive kože vlasišta, čiji je mikrobiom narušen. Dakle, sve što je potrebno je da ga vratite u ravnotežu, korišćenjem proverenih, pouzdanih i dermatološki ispitanih proizvoda. Kao što tretiramo svoju osetljvu kožu lica i kreiramo skin care rutinu koja će ciljano delovati na probleme našeg tipa kože – isto tako bi trebalo da pristupimo i hair care rutini. Uz adekvatnu negu i posvećenost ne samo što ćemo se rešiti peruti, već ćemo iskazati ljubav prema sebi i vratiti narušeno samopouzdanje.

Kada je barijera kože, odnosno mikrobiom, narušen, javljaju se prvi znaci peruti. Osetljiva, suva koža glave izaziva svrab i naslage peruti na vlasištu koje, ukoliko se ne tretiraju na vreme, mogu izazvati dalju nelagodnost. Zato je potrebno ne samo ukloniti perut, već i vratiti ravnotežu mikrobiomu, kako se perut ne bi iznova i iznova stvarala u budućnosti. Rešenje ovog problema leži u pažljivo odabranom šamponu, a naš izbor su revolucionarni VICHY Dercos šamponi za suvu i normalnu do masnu kosu. U nastavku vam otkrivamo više o njihovim prednostima i načinu na koji deluju!

VICHY Dercos šamponi dostupni su u svim apotekama, a za više informacija o Dercos šamponima i drugim VICHY proizvodima posetite vichy.rs i zapratite VICHY na Instagramu i Facebooku.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

WNB Latest: Bottega Veneta pretprolećna kolekcija za 2023.

Read Next

Desetkovani Partizan doživeo težak poraz u Pireju: Crno-beli dali četiri poena u 4. deonici i izgubili sa -29!