• February 27, 2024

Samo me gledaj kako nižem uspehe! Olga, Ema, Džejla i Martina otkrivaju provereni recept za podizanje samopouzdanja i ostvarivanje ciljeva

4 Maybelline New York proizvoda pomoću kojih ćete biti spremni da osvojite svet

Šminka je moćno sredstvo koje vam može ulepšati dan, povećati samopouzdanje i učiniti da se osećate privlačno. Uz Maybelline New York makeup proizvode i samo nekoliko poteza četkice, bićete spremne da osvojite svet! 

Zato, ako želite da izbrišete loše raspoloženje i osećate se snažnije, počnite od laganog proizvoda koji ten čisti blistavim. Potrebno je da izaberete Maybelline New York Instant Eraser korektor, koji savršeno koriguje sve nepravilnosti, pruža hidrataciju i prekrivenost do 12 sati*.

Sada je vreme da precizno iscrtate obrve uz Maybelline New York Express Brow Ultra Slim olovku, baš kao i svoje planove i ciljeve u ovoj godini. 

Treći korak predstavlja isticanje očiju. Za intenzivan i neodoljiv pogled, koristite Maybelline New York Tattoo ink marker ajlajner, koji se ne razmazuje.

Za pogled koji osvaja izaberite Maybelline New York maskaru, koja vam najviše odgovara: Maybelline New York Sky High za dužinu i volumen, Maybelline New York Lash Sensational, za senzacionalno raskošne trepavice, a Sky High Cosmic Black za kosmički crne trepavice.

Na kraju, promućkajte i na usne nanesite Maybelline New York Superstay Vinyl Ink tečni ruž sa sjajnim efektom, postojan i do 16č**. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Beogradski Dani Inženjera – mesto gde se ideje pretvaraju u inovacije

Read Next

Пожар код Беочина, изгорело 50 хектара земље