• December 3, 2023

Samantha Jones se vraća u drugu sezonu serije “And Just Like That…” – WANNABE MAGAZINE

Imamo vesti koje niko nije očekivao – Samantha Jones će se pojaviti u seriji And Just Like That… – nastavku kultne Sex and the City. Samantha predstavlja srce i dušu ove serije i bilo nam je veoma krivo što glumica koja je tumačila Samanthu – Kim Cattrallnije reprizirala svoju ulogu u prvoj sezoni And Just Like That…

Vest da će se Samantha Jones vratiti u drugoj sezoni saznali smo od Michaela Patricka Kinga, jednog od reditelja serije, koji je dao intervju za Variety. Na pitanje da li će Carrie Bradshaw i Samantha Jones nastaviti da se dopisuju, on je rekao da hoće. Podsetio nas je da su se Carrie i Samantha dopisivale na kraju prve sezone And Just Like That… i znali smo da autori neće moći da tu priču ostave nedovršenom.

King je, takođe, izjavio da je njegov cilj oduvek bio da njegovi likovi ne budu raštrkani, već da njihovi putevi budu isprepletani. U narednoj sezoni se vraćaju Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis, koje tumače Carrie, Mirandu Hobbes i Charlotte York Goldenblatt. Ovaj trio će nastaviti da živi i radi u Njujorku gde ih očekuje mnoštvo uzbudljivih situacija.

Sada se postavlja pitanje koje nas sve interesuje – da li će se u novoj sezoni pojaviti Kim Cattrall? Gotovo je izvesno da neće, zbog istorije njenog odnosa sa ostatkom ekipe. Kim je izjavila da žene iz grupe nikad nisu bile njene prijateljice i da su mogle da budu prijatnije prema njoj, a naročito Sarah Jessica Parker. Ona ne želi da se vrati u seriju i kvari sećanje na lepa iskustva koja je imala na snimanjima, iako obožava lik Samanthe.

Sa druge strane, Parker nije nikad izjavila nešto konkretno u vezi sa Kim. Istakla je samo da je čitav događaj i njoj bio bolan, da to ne bi nazvala svađom ili sukobom, jer ona Kim ni za šta nije optužila u javnosti, a za svađu je potrebno dvoje.


Michael Patrick King bi bio oduševljen da se Kim Cattrall vrati, ali je svestan da je mogućnost za to veoma mala. Najzanimljivija stvar nam nije otkrivena – kako će se Samantha pojaviti u drugoj sezoni serije And Just Like That… Pisci na tome verovatno vrlo aktivno rade, jer – kad je već najavljeno da će se Samantha vratiti – gledaoci će imati određena očekivanja.

Postoji nekoliko opcija – Carrie i Samantha nastavljaju da se dopisuju i Samantha će biti prisutna samo putem SMS-a. To bi bilo razočaravajuće. Druga opcija je malo verovatna – da se Kim Cattrall, zapravo, vrati i da to bude ogromno iznenađenje. Taj potez bi zainteresovao svu publiku koja nije htela da gleda ovu seriju jer Kim više u njoj nema. A treći scenario je da se u ulozi Samanthe pojavi druga glumica – i nama se čini da je to najverovatnije.

Nova sezona će premijerno biti prikazana za otprilike godinu dana i nas vrlo zanima kako će se ova komplikacija razrešiti.

Naslovna fotografija: instagram.com/ziaonline

Jovana Petković

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Slovenci ljuti: Sramota na tribinama – Sportklub

Read Next

Tri horoskopska znaka kojima će do kraja juna biti najizazovnije – WANNABE MAGAZINE