Sa povratkom filmskih premijera vratila se i moda sa crvenog tepiha, a mi smo izdvojili najbolje autfite poznatih ličnosti

Iako je globalna pandemija u prethodne dve godine stavila pauzu na sedmu umetnost i onemogućila premijere filmova na crvenom tepihu, svet se ove godine konačno polako “vraća u normalnu” – a mi ponovo imamo priliku da ispratimo premijere najnovijih filmskih ostvarenja. Trenutno su aktuelne premijere filmova “Eternals”, “Dune” i “No Time To Die”, a mi vam u nastavku donosimo najbolje autfite poznatih ličnosti sa crvenog tepiha u ovoj godini! Nama već nije bilo nimalo lako da se odlučimo za favorite, željni visoke mode i glamuroznih izdanja omiljenih glumaca i glumica, a povratak bioskopskih premijera je tek počeo.

Angelina Jolie u Balmain haljini na premijeri “Eternals” filma u Los Angelesu

Angelina Jolie je “zapalila internet” svojom pojavom na premijeri filma “Eternals” u Los Angelesu, na kojoj se pojavila sa svojom decom. Angelina je nosila dugu drapiranu Balmain haljinu u zemljanim tonovima, koju je uklopila uz neobični nakit na licu i minimalističku šminku. Ona je sijala, a mi smo srećni što je jedna od celebrity “kraljica crvenog tepiha” ponovo u punoj modnoj snazi.

Gemma Chan u Louis Vuitton haljini na premijeri filma “Eternals” u Los Angelesu

Glumica Gemma Chan oduševljava nas svojom lepotom i svojim stilom kako van crvenog tepiha, tako i na njemu – a jedan od naših omiljenih Gemmainih lookova upravo je ovaj sa premijere filma “Eternals” u Los Angelesu. Ona je nosila dugu belu Louis Vuitton haljinu i izgledala zaista anđeoski.

Zendaya u Rick Owens haljini na prikazivanju filma “Dune” u Londonu

Zendaya je jedna od najstilizovanijih mladih holivudskih glumica, a njeni lookovi sa filmskih premijera i festivala uvek su za pamćenje. Za premijeru filma “Dune” u Londonu, ona se odlučila za neobičnu asimetričnu Rick Owens haljinu i pokupljenu kosu, a izgledala je kao futuristička pustinjska boginja.

Emma Watson u Harris Reed haljini na The Earthshot Prize dodeli nagrada

Glumica Emma Watson poznata je po svom aktivizmu i humanitarnom radu, a ona se na The Earthshot Prize dodeli nagrada pojavila u Harris Reed dugoj beloj haljini sa crnim završetkom od tila. U ovoj haljini izgledala je nežno i magično, a mi smo posle dužeg perioda imali priliku da je vidimo na jednom ovako glamuroznom događaju.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Čolo rekao da nema mišljenje o suđenju, pa izneo mišljenje – Sportklub

Read Next

Ove stvari možete da uradite za sebe ako vam je potrebno da podignete samopouzdanje