RHMZ upozorava na nepogode, na snazi narandžasti meteo-alarm

Danas promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Posle podne ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.

U naredna dva sata ponegde u Sremu, na severu Banata i na krajnjem jugoistoku Srbije sa kišom ili kratkotrajnim pljuskom, objavljeno je rano jutros na sajtu RHMZ. 

Vetar slab i umeren, istočni i severoistočni. Jutarnja temperatura od 16 stepeni, najviša dnevna do 33 stepena.

I danas u Beogradu nikuda bez kišobrana. Temperatura do 29 stepeni.

U nedelju promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Posle podne ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 20, najviša od 28 do 33 stepena.

Prvog dana naredne sedmice promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Posle podne ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 19, a najviša od 25 do 29 stepeni.

U utorak promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 15 do 19, a najviša od 25 do 29 stepeni.

Preuzeto sa: http://www.rts.rs/page/stories/sr/rss/691/vreme.html

Admin

Read Previous

Šta treba da pustite, zarad svoje sreće i stabilnosti

Read Next

Vremenska prognoza – 18. jul