Reperova porodica joj se ne javlja, ali Tara želi da se preseli u stan iz kog je otišla Ivana

– Nenadov brat mi se nije javio, nadam se da ćemo se u skorije vreme čuti – rekla je Tara

Tara Simov Ivana Aleksić i Nenad Aleksić Ša

Foto: ATA images, Nikola Tomić

Tara Simov nakon diskvalifikacije iz Zadruge otkrila je da li joj se javio rođeni brat njenog oženjenog dečka, Nenada Alekisća Ša, koji je poručio svojoj porodici da se “pobrinu” za nju.

Nenadov brat mi se nije javio, nadam se da ćemo se u skorije vreme čuti, ja bih to jako volela – kazala je Tara, pa otkrila da li će otići u stan u kom je Ivana, reperova žena, donedavno živela.

Otići ću, jer sam mu obećala da ću sedeti i biti tamo gde je on odrastao, poštovaću sve što smo se dogovorili – rekla je Simova za Blic i otkrila da se čula sa ocem, ali da Nenadovu porodicu pokušava da kontaktira.

– Čula sam se sa ocem, uz mene je i teško mu je što plačem, čeka da u nekom narednom periodu dođem u Skoplje da vidim njega i moje mališane. Pokušavam da kontaktiram Nenadovu porodicu, međutim trenutno nemam povratnu reakciju, i ako je tako – s razlogom je, nisam ni za primer, ni za poželeti, imaju svako pravo da mi se ne jave ukoliko oni to ne žele u ovom momentu – dodala je Tara,

– Svesna sam ja bila cele situacije sve vreme, s obzirom na to da nisam prvi put u rijalitiju. Što se tiče supruge Nenadove, ja mogu samo da pokušam da tražim oprost što se sve ovo desilo na ovakav način, nije meni njegova supruga ništa uradila, niti me uvredila, niti išta, čak i da jeste, ima puno pravo na sve – zaključuje Tara.

Podsetimo, Ša je očajan otkako je Tara izašla iz Zadruge. Ona je ranije na Instagramu napisala da je psihički loše, a jasnu poruku je poslala i svom još uvek oženjenom dečku.

 Sve ok ljudi sa mnom, malo sam psihički loše, nemojte da brinete – bila je prva poruka kojom se Simova oglasila nakon diskvalifikacije.

– Nenade, volim te do groba – napisala je Tara raniej u drugoj objavi.

Naime, Tara je već nekoliko dana pokušavala da svojim postupcima dobije diskvalifikaciju, ali je u tome tek danas, 6. maja, nakon višečasovnog divljanja po kući uspela.

Simova je u ranim jutarnjim časovima počela ponovo da napada Miljanu Kulić, koju je pre dve večeri napadala i šutirala, zbog čega je kažnjena honorarom.

Nakon haosa koji je ujutru napravila, Simova se vratila u kuću i ponovo krenula ka Miljani Kulić, međutim, i obezbeđenje i Nenad Aleksić Ša su je zadržavali. Došlo je do brutalnog okršaja između Tare i Ša.

Nenad je slomljen nakon Tarine diskvalifikacije i moli svog brata Peđu da se pobrine za Taru u spoljnom svetu.

Video: Ša lije gorke suze, moli rođenog brata da pošalje Taru na Fontanu i obezbedi je

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Ima 99 godina, borila se u ratu i dva puta je ranjavana, a sada se vozi na motoru, bagiju i jahti

Read Next

Covid report before Crisis HQ meets: 1,366 new daily cases, 21 more deaths