Rekkles potpisao za Karmine Corp na dve godine – Sportklub

Iako se prvobitno pretpostavilo da će Rekkles doći u redove EU Masters šampiona na pozajmicu, noćas je i zvanično predstavljen kao novi član Karmine Corp tima sa kojim je potpisao ugovor na dve godine.

Ono što LEC timovi nisu mogli, Karmine Corp je uradio. Dvostruki EU Masters šampioni koji pretenduju da uđu u LEC čim Riot odluči da primi nove članove (što bi prema glasinama već mogla da bude 2023. godina) su odrešili kesu za LoL superstara Martina „Rekkles“ Larssona, koga su prema izveštaju portala Upcomer platili preko milion dolara.

Rekkles će zarađivati 500.000 dolara godišnje, a ovo znači da će popularni ADC pauzirati čitavu godinu od igranja u elitnoj evropskoj LoL ligi.

Iako je osnovan tek prošle godine, Karmine Corp je za vrlo kratko vreme postao jedan od najpopularnijih LoL timova u Evropi. U svojoj debitantskoj sezoni u francuskoj LFL ligi dolaze do titule, a potom osvajaju i EU Masters. Titulu u LFL ligi nisu uspeli da odbrane i u letnjoj sezoni gube u finalu od Misfits akademije, ali EU Masters titulu osvajaju drugi put za redom, što je ujedno i prvi put da je jednoj ekipi tako nešto pošlo za rukom.

Prema nezvaničnim informacijama dolazak Rekklesa je znatno uticao na odluku top lejnera ekipe Lucasa „Cabochard“ Simon-Mesleta da ostane uz tim i odbije ponudu Fnatica da ponovo zaigra u LEC-u.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

DONETA ODLUKA – EU PRIZNALA SRPSKE KOVID SERTIFIKATE – Beograduživo.rs

Read Next

Street style paleta boja za kraj 2021. godine – ovo je 8 najpopularnijih nijansi koje ćete poželeti da nosite!