Rejdersi dižu ruke od klase 2019? – Sportklub

Las Vegas Rejdersi imali su velika očekivanja na draftu 2019. kada su imali čak tri pika prve runde. Ali sada, tri godine kasnije, nisu mnogo zadovoljni kako je sve ispalo.

Rejdersi su tada izabrali u prvoj rundi kao četvrtog pika defanzivnog linijaša Klelina Ferela, kao 24. raning beka Džoša Džejkobsa i kao 27. sejftija Džonatana Ejbrama. Od sve trojice može se reći da je samo Džejkobs opravdao očekivanja, pošto je postao prvi trkač.

Međutim, novi tandem trener-generalni menadžer Džoš Mekdenijels i Dejv Zigler, odlučili su da niko od ove trojice ne zaslužuje da dobije opciju pete godine. To znači da im je ovo poslednja godina ruki ugovora.

Ferel je za 42 utakmice zabeležio samo osam sekova, pa čak prošle sezone je izgubio mesto startera. Ni Ejbramova statistika nije nešto bolja od solidne, a što se Džejkobsa tiče stoji da je nosio trčanje u prethodne tri sezone. Ali kod njega je veliki problem podložnost povredama, jer je u svakoj sezoni propuštao određen broj utakmica.

To ipak ne znači da su ova trojica otpisani, ali ovo znači da će na kraju sezone biti slobodni agenti. A ako preokrenu stvari, možda i potpišu nove ugovore sa Rejdersima.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Džarvis potvrdio da je Kvartararo Jamahin bar do 2024. – Sportklub

Read Next

Dark academia – trend za pesnike, boeme i knjiške moljce – WANNABE MAGAZINE