Rebrača otkrio, a Srbija se nada: Jokić će nastaviti da igra za reprezentaciju, jer ima veliku želju

Rebrača je prokomentarisao dolazak Željka Obradovića na klupu Partizana

Proslavljeni srpski košarkaš Željko Rebrača, u svojstvu gosta KSS, govorio je u fan zoni na Trgu republike, a iz te pozicije je izjavio da Nikola Jokić želi da igra za reprezentaciju, te da će to i učiniti već naredne godine.

Znam šta navijači očekuju, ali treba da razumeju i momka koji je prethodne sezone, sa mesec dana pauze, nastavio drugu sezonu i odigrao sve utakmice sa prosekom od skoro 40 minuta. Mogu da pretpostavim kako se oseća fizički i da je došao da igra verovatno ne bi bio na nivou koji svi očekujemo. On će sledeće godine da nastavi da igra za reprezentaciju. Ne treba da mu zameramo. Poznajem ga i znam da ima neviđenu želju da igra za reprezentaciju. Razumem i navijače sa druge strane, koji su kivni, ali Nikola je nama potreban i u budućnosti – istakao je on.

Rebrača je prokomentarisao dolazak Željka Obradovića na klupu Partizana.

Obradović je najbolji trener u Evropi, a i šire. Sigurno je da će da privuče i sponzore i navijače da prate košaku. Košarka će njegovim dolaskom da dođe na posebno mesto. Željko će da uspostavi svoj sistem, dobitnički, koji je imao svih ovih godina. Sa njim sam proveo dve godine u Partizanu, dve u Benetonu i dve u Panatinaikosu, plus reprezentacija. Poznajem njegov sistem, znak kako radi i igrači i navijači Partizana mogu da budu srećni što je došao – rekao je Rebrača.

[embedded content]

Video: Obradović o povratku Vestermana, Veselog i drugih miljenika navijača: Razgovaraćemo sa svima

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Srbija preko drame do pobede nad “studentima” sa Filipina

Read Next

ISKLJUČENJA STRUJE ZA ČETVRTAK, 1. JUL – Beograduživo.rs