• November 29, 2023

RADOVI NA AUTOPUTU – ZATVORENA JEDNA TRAKA – Beograduživo.rs

Tokom dana radnici JP Putevi Srbije obavljaće radove na održavanju horizontalne signalizacije središnje i desne ivične linije, na deonici auto puta petlja Dobanovci – petlja Šimanovci, u smeru ka Batrovcima.

Radovi će se izvoditi u pokretu. Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Nakon tih radova, radovi će se izvoditi u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

POGLEDAJ JOŠ: SAOBRAĆAJ


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

BEOGRAD KUPUJE MAŠINU ZA SELIDBU DRVEĆA PRILIKOM RADOVA – Beograduživo.rs

Read Next

CRNA GORA IZDALA ZDRAVSTVENI PROTOKOL ZA LETNJU SEZONU – Beograduživo.rs