Radnik oštećen na Marakani: Glavni sudija pogrešio što nije slušao pomoćnika, gol Zvezde neregularan

Gol koji je Crvena zvezda postigla u uvodnim trenucima polufinala Kupa Srbije protiv Radnika nije regularan, tvrdi sudijski ekspert i nekadašnji sudija Zdravko Jokić.

On je, gostujući na TV Arena Sport, poručio da je pomoćni sudija Dalibor Đurđević odlično reagovao što je podigao ofsajd, kao i da je glavni Miloš Đorđić pogrešio što nije poslušao svog pomoćnika.

Đurđević je još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih pomoćnih sudija sveta, video je da je Sanogo zakačio loptu glavom na gol liniji i podigao je zastavicu, da bi Đorđić nekoliko trenutaka kasnije preinačio odluku i priznao gol Nemanje Milunovića.

Ovo nije kretanje sduije da prizna pogodak, on treba da ide prema centru, a ne prema golu. Vidi se da komunicira sa sudijom, a prema informacijama koje ja imam njega je Đurđević pitao da li je sigurno video da Sanogo nije igrao – rekao je Jokić koji je dodao da se po uglu lopte posle šuta Milunovića jasno vidi da je Sanogo zakačio istu.

Ono što je takođe bitno jeste to da bi gol Milunovića bio čist da Sanogo nije zakačio loptu, jer ofsajd u tom slučaju nije postojao s obzirom na to da vezista Zvezde ne utiče ni na koga.

Međutim, Đorđić je, kao što smo rekli, promenio odluku svog pomoćnika – iako ga je Đurđević nekoliko puta da li je siguran da Sanogo nije zakačio loptu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Neverovatan podatak o plati prvog čoveka UEFA: Čeferin u godini krize imao povišicu od 450.000 evra!

Read Next

“Finale da se igra na neutralnom terenu, a ne da kuglice odrede”: Stanojević sumnjičav zbog žreba