• February 27, 2024

Prva Gucci kampanja Sabata de Sarna je tu: Novi pogled na kolekciju Ancora

Modna kuća Gucci je predstavila kampanju za proleće/leto 2024, na kojoj je prikazana kolekcija Ancora – prva koju je za brend kreirao novi kreativni direktor Sabato de Sarno. Kampanju je fotografisao David Sims, a osmišljena je kao omaž moći modne fotografije.

“Čisto” snimljeni vizuelni materijali su fokusirani na teme bezvremenske lepote i ličnog izraza – dve ključne tačke onoga što De Sarno pokušava da izgradi u modnoj kući Gucci.

Gucci Ancora kampanja: Šta nam je donela?

Kampanja se sastoji od niza komada iz kolekcije za proleće/leto 2024, koji spajaju eleganciju sa svakodnevnom praktičnošću.

Primetićete komade poput klasičnih crnih blejzera ažuriranih upadljivim oštrim krojevima, kaputa sa blistavim detaljima, kožnih jakni, nenametljivih dukseva i još mnogo toga.

Ali, specijalni komadi kolekcije uključuju duboku kožnu suknju boje vina sa reljefnim Gucci detaljima, beli top bez leđa sa raznobojnim ukrasima od dragulja i krem torbu Jackie iz 1961. u novom ruhu Sabata de Sarna.

Inače, uskoro će početi Nedelja muške mode u Italiji, na kojoj se iščekuje debi Sabata de Sarna u muškoj Gucci kolekciji.

Njegova transformacija estetike modne kuće Gucci podelila je mišljenja modnog sveta, a mi jedva čekamo da vidimo šta će sledeće dizajnirati.

Pročitajte i ovo: Pamela Anderson je novo lice modne kuće Proenza Schouler

Naslovna fotografija: instagram.com/gucci

Božica Luković

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Povratak “Rachel” frizure – i drugi fenomenalni hair trendovi sa dodele Zlatnih globusa

Read Next

Спелеолошкиња Јелена Ћалић објашњава за РТС како спречити случајеве попут словеначке Крижне јаме