Pršte kazne za Podgoričane: Predsednik Budućnosti udaren po džepu zbog pretnji, loša organizacija!

Budućnost je zbog propusta u organizaciji treće i četvrte utakmice, odnosno zbog vređanja gostujućih igrača, trenera, tim menadžera i predsednika kluba sanksionisana sa 10.000, odnosno 14.000 evra

Disciplinski sudija ABA lige, Saša Pavličić Bekić, izrekao je kazne zbog prekršaja u trećem i četvrtom finalnom meču između Budućnosti i Crvene zvezde, odigranim u Podgorici.

Budućnost je zbog propusta u organizaciji treće i četvrte utakmice, odnosno zbog vređanja gostujućih igrača, trenera, tim menadžera i predsednika kluba sanksionisana sa 10.000, odnosno 14.000 evra, dok je predsednik podgoričkog kluba Dragan Bokan kažnen sa sa 4.000 evra zbog pretnji upućenih službenim licima ABA lige.

Komesar za suđenje i sekretar Sudijske komisije naveli su u tužbi da su 22. maja godine došli na utakmicu, te da su u VIP prostor stigli sat vremena pre početka i da im je potom prišao predsednik Budućnosti Dragan Bokan koji im se tom prilikom, uz rukovanje obratio rečima: J..em vas i Sudijsku komisiju i onakvo suđenje u prve dve utakmice, ali o tome ćemo naknadno… – navodi se između ostalog u obrazloženju kazni disciplinskog sudije ABA lige.

Video: Sevale varnice na parketu Morače: Simonović i De la Vale u klinču

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Partizan se mučio sa filijalom 3/4, pa ubacio u “petu brzinu”, Trifunović pokrenuo “Valjak”

Read Next

Mama mia! Venecija u 93. minutu uhvatila voz za Seriju A, san je posle 19 godina postao java!