Pronašli smo savršene manikire za svaki horoskopski znak!

Mnogo toga o nama može da se sazna samo na osnovu našeg manikira! Manikir odaje male tajne o našoj estetici, ličnosti i osobinama – i zato koga bolje konsultovati za svoj sledeći manikir, nego zvezde koje su odredile naš horoskopski znak? U nastavku vam predstavljamo savršene manikire za svaki horoskopski znak, a vi vidite da li smo pogodili tip manikira kakav biste zaista uradili (prilično smo sigurni da da).

Ovan

Ovnovi su puni energije i samopouzdanja, impulsivni su i uživaju u avanturama. Zato, vi ne osećate potrebu da pratite konvencionalne trendove. Za vas je manikir prilika za eksperimentisanje i istraživanje stila i zato umesto jedne boje, jednostavno birate pet različitih – za svaki nokat po jednu!

Bik

Racionalni, prizemni, puni ljubavi i romantični – bikovi uživaju u nežnim, praktičnim manikirima koji su klasika i kojima uvek mogu da se vrate. Oni ne eksperimentišu preterano i znaju šta vole i sa kakvim manikirom se osećaju dobro. Predlažemo vam uredni bezbojni lak sa malom količinom šljokica, koji je istovremeno sigurna i neobična opcija.

Blizanci

Blizanci su uvek za akciju i zabavu! Oni su inteligentni, radoznali, ne drži ih mesto i veoma su ekspresivni – i zato je savršen predlog manikira za njih onaj sa šarom šahovske table. Ovaj tip šare je nesvakidašnji i zanimljiv, a može biti još ekscentričniji ako je kreiran u više boja.

Rak

Rakovi su emotivni, lojalni i puni ljubavi – i zato im najviše prijaju topli tonovi roze i crvene boje, jer svi znamo da je “crvena – boja ljubavi”. Mogu iskombinovati tonove ovih boja u okviru jednog manikira, a mogu se odlučiti i za samo jednu od njih.

Lav 

Jaki, puni samopouzdanja, verni i neustrašivi, lavovi sijaju iznutra i spolja. Njima najbolje pristaju manikiri sa šljokicama ili metalik sjajem, koji nisu nimalo dosadni i koji će ih staviti u centar pažnje (mada su lavovi uvek u centru pažnje).

Devica

Oranizovane, sa pažnjom posvećenom i najsitnijim detaljima, device su skoro uvek perfekcionisti; iskrene su i uvek će ponuditi svoju pomoć. Njima najbolje pristaju pročišćeni, minimalistički manikiri sa suptilnim detaljima, koji uvek izgledaju šik.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Sanja Kerkez pred Svetsku izložbu u Dubaiju: „Održaćemo koncert klasične i etno muzike“

Read Next

Jutarnju maglu i oblake rasteraće sunce