• February 27, 2024

Pronašli smo proizvode koji potpuno oporavljaju suvu kožu: Uz ova 2 sastojka koža je potpuno hidrirana i zaštićena

Osećaj zatezanja, suvoće, gubitak vlažnosti, predstavljaju tri jasna znaka da je vašoj koži potrebna dubinska hidratacija – a toga se možete rešiti tako što ćete koristiti proizvode koji održavaju nivo hidratacije, čak i pod uticajem jakog vetra i hladnoće.

Zimski period može biti izuzetno stresan za našu kožu. Zbog sve nižih temperatura, centralnog grejanja i hladnog udara vetra, ona postaje suvlja, gubi mekoću, a kod ljudi osetljive kože, sklone iritacijama, veoma često se mogu razviti i veći problemi – crvenilo, ispucala koža, neprijatno zatezanje i svrab, pa čak i pojava simptoma atopijskog dermatitisa

Preterano suva koža najčešća je na pregibima, rukama, nogama i stopalima, ali zapravo se može razviti na bilo kom delu tela. Glavni ,,krivci” su prekomerni gubitak lipida ili vode. 

Upravo zbog toga potrebno joj je pružiti bogatu i kvalitetnu negu, a dermatolozi savetuju da pređete na proizvode koji će intenzivnije negovati kožu, a to su proizvodi obogaćeni lipidima i ceramidima. Pravo vreme da napravite ovaj prelaz je onda kada postane dovoljno hladno da nosite više slojeva odeće – dakle, upravo sada!

I dok možete izabrati SVR Topialyse hranljivo Ulje i Balzam za tuširanje, u ponudi ove linije dermokozmetike je i Topialyse Gel, koji je nešto laganije teksture. Umiruje kožu, smanjuje svrab i pruža dugotrajan, prijatan osećaj na koži. Baš kao i Balzam i Ulje, i Topialyse Gel je multifunkcionalni proizvod, koji je pogodan za svakodnevnu higijenu lica, tela i intimne regije, kao i za skalp cele porodice. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Vikend mapa Beograda: Evo šta možete da posetite od 22. do 24. decembra

Read Next

Аутомобил слетео у кањон Ибра код Тутина – погинула трудница, отац и дете спасени