• December 3, 2023

Promeni svoj izgled jednim klikom uz Tom Ford klip on kolekciju – WANNABE MAGAZINE

Nosite naočare za vid, a želite da imate savršene naočare za sunce? Imamo rešenje za vas – u pitanju su modeli iz Tom Ford klip on kolekcije! Kolekcija se sastoji iz dioptrijskih ramova koji dolaze sa jednim nastavkom – klip onom – koji pretvara vaše naočare za vid u šik i luksuzne naočare za sunce, uz samo jedan klik! Ove trendy naočare sjajno će se uklopiti uz svaku vašu stilsku kombinaciju, a uz to su izuzetno praktične i lagodne za nošenje.

1 2 Promeni svoj izgled jednim klikom uz Tom Ford klip on kolekciju

1 2 Promeni svoj izgled jednim klikom uz Tom Ford klip on kolekciju

Nova tehnologija je omogućila postavljanje dvanaest sakrivenih magneta koji povećavaju stabilnost i bolje prianjanje klip on nastavka za sam ram. Predstavljamo vam dva modela iz kolekcije – muški model inspirisan aviator modelom i ženski model, sa nežnim cat-eye oblikom. Sami dioptrijski ramovi već imaju ugrađenu Blue Block zaštitu koja ima ulogu da smanji rizik od plave svetlosti i poboljšava vizualnost – tako da i ukoliko nemate potrebu za dioptrijom, možete da nosite ove naočare!

2 Promeni svoj izgled jednim klikom uz Tom Ford klip on kolekciju

2 Promeni svoj izgled jednim klikom uz Tom Ford klip on kolekciju

Ovi modeli dolaze u posebnom pakovanju – futrolom za vaš dioptrijski ram, kao i posebnom futrolom za klip on nastavak. Možete ih komforno smestiti u svoju svakodnevnu torbu ili džep na sakou, tako da vam pri ruci budu u svakom momentu. Sa ovim naočarima garantovano nećete pogrešiti, a uz njih ste spremni za sunčano leto pred vama!

3 2 Promeni svoj izgled jednim klikom uz Tom Ford klip on kolekciju

3 2 Promeni svoj izgled jednim klikom uz Tom Ford klip on kolekciju

Tom Ford, brend sa fashionable tradicijom

Prva vest o Tom Ford brendu se pojavila u aprilu 2005. godine, kada je njegov osnivač i stvaralac najavio kreiranje soptvenog brenda. U ovom poduhvatu, Tomu se priključio i nekadašnji SEO modne kuće Gucci, za koju je Tom Ford radio kao glavni dizajner i kreativni direktor. Iste godine kada je brend stupio na scenu, Tom Ford sklapa saradnju sa italijanskom kompanijom Marcolin o proizvodnji i distribuciji naočara za sunce i dioptrijskih ramova.

Naslovna fotografija: optiplaza.rs

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

“Efes ima petoricu igrača, Micićev šut nije bio težak” – Sportklub

Read Next

Evo koje su beneficije uzimanja maslinovog ulja na prazan stomak – WANNABE MAGAZINE