Probali smo viralnu L’Oréal Paris Telescopic Lift maskaru o kojoj bruji ceo TikTok – WANNABE MAGAZINE

Na društvenoj mreži TikTok se svakog dana pojavljuju novi trendovi i proizvodi zbog kojih korisnici, slobodno možemo reći, vrište na sav glas. Drama je sastavni deo svakog snimka na ovoj mreži, naročito onih u kojima se preporučuju proizvodi.

Maskara L’Oréal Paris Telescopic Lift je postala popularna među influenserkama jer su oduševljene krajnjim rezultatom. Prema njihovim tvrdnjama možemo zaključiti da gorepomenuta maskara podiže trepavice na viši nivo, dobija se puniji izgled i trepavice su raščešljane i odvojene jedna od druge. Sada više nego ikada korisnici žele potpunu transparentnost i iskrenost od strane influensera kada preporučuju proizvode, naročito ako je naglašeno da sarađuju sa brendom koji promovišu.

Primetili smo još jednu prednost, a to je da trepavice nisu teške. Nema tog osećaja težine, kapci ne izgledaju kao da su pali, već oči izgledaju veće. Smatramo da maskaru možete koristiti u svakoj prilici, bilo da je dnevna ili večernja varijanta. U pitanju je jaka, intezivna maskara crne boje koja odgovara svakom trenutku.

Još jedna prednost maskare je i njena cena koju ne možemo a da ne spomenemo. Trenutno se na sajtu Lilly Drogerie može pronaći po ceni od 999 dinara, a na sajtu dm drogerie markt po ceni od 1.149 dinara.

Telescopic Lift maskara olakšava svakodnevno šminkanje, kao na primer, kada smo u žurbi i nemamo vremena za celokupan make-up. Stavićemo samo ovu maskaru jer znamo da ćemo dobiti mačkasti, ali u isto vreme i otvoren pogled. Uz nju se dobija potpuno novi efekat, a celokupan makeup look je drugačiji i potpuniji jer je maskara podiže na viši nivo. Nama se maskara dopada i radi baš ono što smo i mislili da će; trepavice izgledaju gušće, uvijenije, punije i podignutije, a cena je i više nego pristupačna.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

WNB Latest: Da li vam se dopada Lady Gaga kao Harley Quinn?

Read Next

Олуја оборила дрво на Новом Београду