• November 28, 2023

Pripremite svoje plejliste, jer je ovih 9 popularnih muzičara najavilo nove albume u ovoj godini – WANNABE MAGAZINE

2022. godina je tek počela, a već je najavljen dolazak mnogih albuma sjajnih izvođača. Jedva čekamo da čujemo nove pesme muzičara koje volimo i pevamo uz hitove koji će se nesumnjivo naći sa nekih od ovih albuma. Pandemija se nije u potpunosti završila, pa nažalost koncerata i dalje ima manje nego uobičajeno, ali mi smo svakako srećni jer nas očekuje mnogo kvalitetnih singlova. Ovo su samo neki od izvođača koji će ove godine objaviti novi album!

Cardi B

I dalje ne postoje nikakve informacije kada će album izaći i kako će zvučati, ali sa sigurnošću možemo reći da će se Cardi B sa novim pesmama naći na top listama, jer do sad nikad nije izneverila.

Kad god ova pevačica reši da nešto odrepuje, to ima ogroman uticaj na čitav svet. Svima su poznati njeni mega hit singlovi kao što su WAP Up, a zapamćena je i po gostovanjima kod izvođača kao što su Normani Lizzo u numerama Wild Side Rummors.

Charli XCX: Crash

Da bi označila početak nove ere Charli XCX je donirala svoj crni lateks i plesala na kovčegu u spotu za pesmu Good ones, koja će biti vodeći singl na albumu Crash koji možemo očekivati 18. marta.

Ovaj album će odisati dark synthpop raspoloženjem, što se da videti i u najnovijem singlu pod nazivom New Shapes. Na njenom novom albumu će učestvovati i mnogo poznatih imena kao što su: A. G. Cook, Rina Sawayama, Oneohtrix Point Never, Ariel Rechtshaid, kao i mnogi drugi.

J. Cole: The Fall Off/ It’s a Boy

J. Cole je svojoj publici poznat po tome što istovremeno radi na nekoliko projekata, koji su deo njegovog većeg projekta pod nazivom The Fall Off Era. Davao je izjave da želi da izađe iz rep muzike, ali niko nije mogao da pretpostavi da je pripremao petogodišnji plan.

U pitanju su albumi Features, ROTD 3, The Off Season, It’s a Boy The Fall Off. Sa nestrpljenjem čekamo da poslednja dva albuma izađu u celosti, a neke pesme su već poznate.

Kendric Lamar

Prošlog avgusta Kendrik Lamar je razbio dugu tišinu po pitanju njegovog novog albuma. I dalje se ne zna tačan datum obljavljivanja albuma, ali gotovo je izvesno da će ugledati svetlost dana ove godine.

To što smo dugo čekali nov album, ne znači da je Kendrik Lamar bio neaktivan. 13. februara se očekuje da će sarađivati sa zvezdama kao što su Dr. Dre, Snoop Dogg, EminemMary J. Blige za poluvreme Super Bowl-a.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Tipični razlozi za raskid i njihovo stvarno značenje – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 11. januar