• December 3, 2023

PRIJAVLJIVANJE ZA NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE NA ZVEZDARI – Beograduživo.rs

NOVOGODIŠNJI PAKETIĆI NA ZVEZDARI – Prijavljivanje za novogodišnje paketiće za decu gradske opštine Zvezdara počinje u ponedeljak, 12. decembra. Pravo na paketiće imaju mališani rođeni od 1. marta 2016. do 31. decembra 2021. godine, a koji nisu upisani u vrtić. Svi zvezdarski mališani koji pohađaju vrtiće, svoj novogodišnji paketić, koji je obezbedila Opština Zvezdara, dobiće preko svog vrtića.

Roditelji, odnosno staratelji svoju decu mogu da prijave onlajn preko zvaničnog sajta opštine na imejl: paketici@zvezdara.org.rs ili na šalteru u holu zgrade Opštine Zvezdara. Uz prijavni formular, obaveza je da se od dokumentacije prijavi fotokopija izvoda i prijava prebivališta za dete. Prijavljivanje za novogodišnje paketiće biće zaključeno 23. decembra u 15.30 časova.

Na šalteru Opštine se preuzimaju vaučeri koje treba sačuvati i predati ih prilikom preuzimanja paketića. Svečanost i podela paketića zakazani su za četvrtak, 29. decembar, u 17 časova u SC „Olimp – Zvezdara” nakon izvedene novogodišnje predstave, uz druženje sa Deda Mrazom.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Ipak se ne vraća kući: Hari Kejn tragičar Engleske, Francuzi na Maroko za finale Mundijala

Read Next

ISKLJUČENJA STRUJE ZA NEDELJU, 11. DECEMBAR – Beograduživo.rs