PRIJAVI SE I TESTIRAJ NIVEA DERMA Skin Clear liniju proizvoda i postani deo jedinstvenog beauty photo shootinga!

Iako bismo najviše voleli da nam koža uvek izgleda besprekorno i blistavo, to često nije slučaj – jer se fleke na koži mogu pojaviti ne samo u tinejdžerskom dobu, već i u kasnijim godinama. I ma koliko se nekad trudili da odspavamo onaj presudni sat više, da se hidriramo redovno, treniramo i pazimo na ishranu, može se desiti da nas koža jednostavno ne sluša. Govori nam – fali mi nešto drugo. Ali, šta?

Odgovor je pažljivo kreirana skin care rutina, koja odgovara upravo našoj koži. Ona koja uključuje set dermatološki i klinički testiranih proizvoda za čišćenje i potom piling lica – dva osnovna koraka kad je u pitanju svakodnevna nega kože, naročito one koja je sklona nepravilnostima i flekama.

I premda ne treba da dozvolimo da nepravilnosti na našoj koži utiču na naš doživljaj sebe, prirodno je da u svojoj koži želimo da se osećamo dobro. Zato smo u potrazi za proizvodima čiji će sastojci ublažiti nepravilnosti, umanjiti vidljive fleke na koži, ujednačiti ten, ukloniti višak sebuma i sprečiti pojavu novih, neželjenih nepravilnosti. Sastojci kakve tražimo su glikolna, salicilna kiselina i nijacinamid – trojstvo koje pruža zaglađenu, blistavu kožu i jača njenu barijeru. Na koji način to čini?

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Nedeljni horoskop: 20. januar – 26. januar – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Kanadski Srbin opet pesnicama zaplesao na ledu: Sudije pustile tučnjavu, Lučić delio aperkate nesrećnom Ameru